Gå til sidens hovedinnhold

Godset overrasker i Sarpsborg

Strømsgodset har vært en marerittmotstander for Sarpsborg 08.

(Nettavisen)

Strømsgodset har kun tapt én av åtte bortekamper mot Sarpsborg 08 etter at særpingene rykket opp til Eliteserien.

Sarpsborg 08 - Strømsgodset 2,05 - 3,45 - 3,35 B (spillestopp kl. 17.55)

Klikk her for å levere dette tipset

Sarpsborg 08 og lagets nye trener Mikael Stahre har fått en elendig start på sesongen. De tapte først 0-1 hjemme mot Vålerenga, og i forrige serierunde gikk på et 0-1-tap borte mot Mjøndalen.

Særpingene har gjort flere spennende signeringer, spesielt Saletros og Ofkir har imponert i oppkjøringen. Sarpsborg 08 har likevel ikke funnet den ideelle erstatteren for Patrick Mortensen. Det er tydelig offensivt. Sarpsborg 08 er nemlig det eneste laget som ikke har scoret etter de to første serierundene.

Det var stilt store forventninger til midtbanemannen Jørgen Strand Larsen, men 20-åringen har fått en like miserabel start som resten av laget.

Trener Mikael Stahre varsler endringer i startelleveren mot Strømsgodset torsdag. Svensken har hatt flere formasjonstreninger med laget de siste to dagene før kampen, og har prøvd flere spillere i ulike posisjoner.

Godset liker seg i Sarpsborg

Strømsgodset er neppe motstanderen Sarpsborg 08 ønsket seg nå. De har vært en skrekkmotstander for vertene. Godset har nemlig likt seg svært godt i byen som ble grunnlagt av Olav den hellige. Drammenserne har kun tapt én av åtte bortekamper i Sarpsborg.

Godset har fått en god start på sesongen. De spilte 2-2 mot Start i serieåpningen, og slo Odd 1-0 hjemme på Marienlyst.

Fredag er det ca. 470 millioner i Eurojackpot-potten. Lever kupongen her!

De to lagene har møttes elleve ganger i seriesammenheng siden 2011. Godset har vunnet syv av kampene, mens S08 har vunnet to. Resterende syv har endt uavgjort.

Det virker som Mikael Stahre fortsatt trenger tid til å få mannskapet sitt til å fungere. Det har ikke sett så gale ut defensivt, men offensivt stemmer det ikke for særpingene. Godset kommer til fylkesderbyet stinn av selvtillit etter å ha vunnet mot Odd. De har også statistikken på sin side. Vi har vurderte U, men har gått for en dristig borteseier. 3,35 i odds er spillbart på bortelaget.

Klikk på dennelenken for å levere dette tipset

Kommentarer til denne saken