(Nettavisen)

Glem Cristiano Ronaldo, Kylian Mbappe, Robert Lewandowski, Jamie Vardy, Lionel Messi og Timo Werner. Den ene stjernespissen etter den andre må se seg slått av en 23-åring fra Sheffield.

Everton - Liverpool - Dominic Calvert-Lewin scorer mål - 2,50 (spillestopp kl. 13.25)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Premier League. Dominic Calvert-Lewin har scoret ni mål på seks kamper for Everton i alle turneringer denne sesongen. Ingen spiller i de fem største ligaene i Europa - i Tyskland, Frankrike, Italia og Spania - har scoret mer enn ham.

Vi tror han kan gjøre livet surt for Liverpool-forsvaret lørdag, for defensivt henger ikke Jürgen Klopps mannskap sammen.

De har sluppet inn elleve mål på de fire første ligakampene. Sist det skjedde var tilbake i 1937-1938-sesongen. Liverpool har sluppet inn 23 må siden Premier League startet opp igjen. Kun Crystal Palace (25) og Brighton (24) har sluppet inn flere mål i denne perioden.

Ca 14 millioner kroner i Lotto-potten. Innleveringsfristen er lørdag kl. 18.00!

De tre siste Merseyside-derbyene har endt 0-0, men vi tror ikke lørdagens kamp på Goodison Park blir målløs. Carlo Anchelotti har bygget et spennende Everton-lag, og statistikken tyder på at Liverpool ikke klarer å holde tett bakover.

Vi tror at Calvert-Lewin kan bli den første Everton-spilleren som scorer i de første fem kampene i sesongen siden Tommy Lawton gjorde det kunststykket i 1938-1939-sesongen.

Se alle de nye draktene til Premier League-klubbene her

Ikke bare det. Han scoret også i debuten sin for det engelske landslaget i forrige uke, så han er full av selvtilit før lørdagens match.

Oddsen på at 23-åringen scorer mot Liverpool er 2,50. Det er spillbart.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset