(Nettavisen)

Johnny Buduson scoret hat-trick i forrige serierunde mot Moss. Vi tror Skeid-angriperen lager problemer for Tromsdalen søndag. Se alle kampene fra PostNord-ligaen på Direktesportno.

Skeid - Tromsdalen 1,67 - 3,85 - 3,65 H (spillestopp kl. 16.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

PostNord-ligaen, avdeling 2. Skeid rykket ned fra OBOS-ligaen sist sesong, men de klarte å beholde toppscorer Johnny Buduson.

Kanskje ikke så rart siden det er i Torshov-klubben Buduson har oppnådd størst suksess.

Mislykkes i Eliteserien

Johnny Buduson var en het potet i 2016. Skeid-spissen hamret inn 21 mål på 26 kamper i 2. divisjon, og ble toppscorer i sin avdeling. Etter å ha trent med både Vålerenga og Stabæk, endte hurtigtoget fra Oslo opp i FK Haugesund.

Se kampen mellom Skeid og Tromsdalen direkte fra klokken 17.00

Oppholdet i Eliteserie-klubben ble ikke slik han hadde ventet. Buduson fikk kun 148 minutter i Eliteserien fordelt på 13 kamper. Etter opphold i Fredrikstad og HamKam var han tilbake i Skeid før forrige sesong. Regnskapsføren har et imponerende målsnitt på nivå tre. I sine to perioder i Torshov-klubben har Buduson nå spilte 130 kamper og scoret imponerende 72 mål.

Scoret nesten halvparten av Skeid-målene

Spissen skal ha en stor del av æren for at Skeid er oppe på fjerdeplass med 16 poeng. Oslo-klubben er kun seks poeng bak Kvik på andreplass som gir playoff, men har én kamp mindre spilt. Han har scoret ni av 20 mål for Skeid denne sesongen. I forrige serierunde scoret han hat-trick da Oslo-laget vant 5-2 borte mot Moss.

Onsdag er det ca 46 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

De har vært solide 3-0-1 hjemme i Oslo, selv om de har spilt kampene sine på flere forskjellige arenaer. Etter å ha spilt kamper på Nodre Åsen og i Valhall, skal søndagens kamp spilles i LSK-hallen.

Det eneste hjemmetapet så langt kom mot sterke Kvik Halden.

Se kampen mellom Skeid og Tromsdalen direkte fra klokken 17.00

Tromsdalen har klatret opp til sjetteplass etter trenerskifte. De står nå med 12 poeng, og er uten tap i de fire siste kampene, men er fortsatt et typisk hjemmelag. Bortestaistikken viser 1-2-2.

Buduson er brennhet i 2. divisjon for tiden. Han har scoret fem mål på de tre siste kampene for Skeid. Han kommer til å lage kvalme for Tromsdalen-forsvaret med farten sin.

1,67 på et Skeid-lag som er i form er klart godkjent odds. Vi bruker denne i en dobbel.

Sjekk alle søndagens oddstips her.

Villarreal - Huesca 1,50 - 3,85 - 5,30 H (spillestopp kl. 18.25)

La Liga. Det er seriestart i en rekke ligaer denne helgen, så også i Spania. Villarreal levert en solid sesong og endte på femteplass, men det var likevel ti poeng opp til Sevilla på den viktige 4. plassen. Velkjent Unai Emery er ny trener i klubben. Han har storklubber som Sevilla, Arsenal og PSG på CV-en. Det blir interessant å se hva han kan få til med The Yellow Submarine.

Solide 9-5-5 på hjemmebane forrige sesong. Takefusa Kubo og Dani Parejo er nye i klubben og begge ventes å starte i seriepremieren.

Huesca er blitt et heislag. De rykket opp til La Liga etter 2017/18-sesongen, for så å rykke rett ned igjen etter en sesong på øverste nivå. Men vant Segunda forrige sesong og er altså tilbake i La Liga igjen, etter kun en sesong i Segunda. Det til tross for meget svake 6-4-11 på bortebane, men hjemme leverte de råsterke 15-3-3 og det var nok til å vinne Segunda.

1-1 i tilsvarende kamp på Estadio de la Ceramica i 2018/19-sesongen. Vi tror ikke at Huesca karer å få poeng denne gangen. Villarreal skal vinne her til 1,50 i odds. Vi bruker denne i en dobbel. Spillestopp er klokken 18.25.

Søndagens dobbelttips er Skeid + Villarreal. Denne dobbelen gir 2,51 i odds. Spillestopp er klokken 16.55.

Klikk på denne lenken for å levere dette dobbelttipset