(Nettavisen)

Det første Thomas Tuchel gjorde da han kom til Stamford Bridge i slutten av januar, var å skrote 4-3-3-systemet som klubblegenden Frank Lampard hadde brukt, og ifølge football.london innførte han et system som ligner det Antonio Conte brukte da han vant Premier League-tittelen med the Blues i 2016/2017-sesongen.

Lørdag er det ca 14 millioner kroner i Lotto-potten.

Tyskeren la om til tre mann i forsvaret og vingbacker, men de ligger høyere med forsvaret under Tuchel enn de gjorde med Conte. De er også mer opptatt av å gjenvinne ballen høyt oppe i banen.

Her finner du hele oddsprogrammet.

Tuchels endringer har gjort at Chelsea er ubeseiret i elleve kamper etter at tyskeren tok over. I denne perioden har de kun sluppet inn to mål. Det er en imponerende snuoperasjon 47-åringen har levert.

Tuchel nærmer seg rekord

Denne helgen kan Tuchel tangere rekorden for antall kamper uten tap som ny manager i Chelsea. Rekorden har Maurizio Sarri med tolv kamper på rad. Den som skal prøve å stoppe ham er Leeds-manager Marcelo Bielsa. Argentineren er en av de skarpeste taktikerne i moderne fotball, og han er forbilde for managere som Pep Guardiola og Mauricio Pochettino. Da har han vel noe lurt i erme til denne kampen? Svaret er nei.

Bielsa holder fast ved sin måte å spille på. Leeds vil spille på samme måte mot Chelsea som de har gjort i de 26 kampene hittil i Premier League. At den legendariske Leeds-sjefen ikke viker fra prinsippene sine er positivt for Tuchel. Tyskeren vet nøyaktig hva han kan forvente på Elland Road, og han vil til passe laget sitt akkurat som han har gjort mot Mourinho, Simeone, Klopp og Ancelotti. Lørdag tror vi det er en ny stjernetrener som taper mot Tuchels Chelsea-lag.

Leeds - Chelsea (Pause/fulltid dobbel) - B/B 2,50 (spillestopp lørdag kl. 13.25)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Leeds tapte 0-2 på London Stadium mot West Ham mandag. Det var lagets fjerde tap på de fem siste kampene i Premier League. Nok en gang var det rufsete forsvarsspill som ødela for Yorkshire-klubben. Nå har Leeds 47 baklengs. Kun tre klubber har sluppet inn flere mål enn dem i Premier League denne sesongen.

Leeds offensive alt eller ingenting-tilnærming har gjort at de bare har spilt uavgjort i to kamper denne sesong, og vi tror Marceloa Bielsa vil bli felt av sin egen taktikk mot et Chelsea-lag som fremstår som bunnsolide etter at Thomas Tuchel tok over på Stamford Bridge.

Lørdag er det ca 14 millioner kroner i Lotto-potten.

Chelsea kan sette rekord

Chelsea kan sette en ny klubbrekord mot Leeds. De kan vinne fire kamper på rad mot den gamle storheten fra Yorkshire i alle turneringer.

The Blues vant 3-1 mot Leeds på hjemmebane i desember, og vi tror Vest-London-klubben tar en ny seier mot Marcelo Bielsas mannskap lørdag formiddag. I så fall vil det være første gang Chelsea vinner begge ligakampene mot Leeds i samme sesong siden 1989.

Her finner du hele oddsprogrammet.

Leeds har tapt fem av de syv siste Premier League-kampene, og i de to siste kampene har de ikke klart å score. De får det ikke enkelt mot et Chelsea-forsvar som har tettet igjen etter at Tuchel tok over.

Leeds United får tilbake Jamie Shackleton som har vært ute med en muskelskade, mens Robin Koch nærmer seg en retur.

Pascal Struijk, Pablo Hernandez og Adam Forshaw er fortsatt ute.

Chelsea mangler Thiago Silva og Tammy Abraham spiller ikke lørdagens kamp.

Hakim Ziyech, Ben Chilwell og Olivier Giroud kan være tilbake etter å ha blitt hvilt mot Everton.

Leeds lekker bakover

Vi tror Chelsea vinner lørdag, og vi tror de går til pause med ledelse og vinner til slutt. Det er flere grunner til det.

Leeds sliter mot de beste lagene i Premier League, særlig hjemme på Elland Road. De står uten seier i alle seks Premier League-kampene på hjemmebane mot lag på øvre halvdel av tabellen. Den trenden klarer de ikke å snu mot Chelsea.

Her finner du hele oddsprogrammet.

The Blues har tatt 21 poeng siden Tuchel kom til London. Kun Manchester City (30) har tatt flere poeng i denne perioden.

Nå møter de et Leeds-lag som lekker defensivt. Marcelo Bielsas lag har sluppet inn hele 29 mål i første omgang - fire mer enn Chelsea har sluppet inn hele sesongen. Når vi vet at Chelsea har ledet til pause i syv av de åtte siste kampene, tror vi at Chelsea også kan lede etter de første 45 minuttene på Elland Road. Oddsen på B/B-spillet er 2,50. Det funker som et singelspill.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset