(Nettavisen)

Bare Bayern Munchens Robert Lewandowski scoret flere Champions League-mål enn Erling Braut Haaland sist sesong. Den polske superspissen satte inn 15 mål, mens det norske spissfantomet stoppet på ti scoringer. Vi tror målmaskinen fra Jæren lager problemer for Zenit onsdag.

Borussia Dortmund - Zenit St. Petersburg - Braut Haaland scorer minst 2 mål - 3,45 (spillestop kl. 20.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Champions League, gruppe F. Erling Braut Haaland har fortsatt der han slapp sist sesong. Med scoringen i Ruhr-derbyet mot Schalke 04 lørdag, har jærbuen nå syv mål på de åtte siste kampene i alle turneringer denne sesongen.

20-åringen chippet inn Dortmunds andre mål i 3-0-seieren. Dermed har den norske målmaskinen scoret 23 mål på 26 kamper for klubben etter at han kom til Bundesliga i januar.

Her kan du spille på alle dagens kamper!

Revierderbyet, derbyet mellom Borussia Dortmund og Schalke 04, anses av mange som tysk fotballs største derby, og Braut Haaland elsker slike kamper.

Jærbuen storspilte med ett mål og målgivende mot Schalke i mai, og lørdag leverte han nok en scoring, bare dager etter at han banket inn et flott mål i Champions League mot Lazio.

Onsdag er det ca 144 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Reus kommer inn?

Engelske Jadon Sancho og den amerikanske tenåringen Gio Reyna har herjet sammen med Braut Haaland i Bundesliga, men mye tyder på at en av dem vil bli plassert på benken onsdag kveld og at Marco Reus kommer inn.

Mahmoud Dahoud kan også komme inn på midtbanen sammen med Axel Witsel, som scoret 22 mål på 180 kamper for Zenit i perioden fra 2012 til 2017.

Her kan du skrape Flax på nett

Emre Can er suspendert etter å ha fått rødt kort i den siste Champions League-matchen til Dortmund sist sesong mot Paris St. Germain.

Dersom Dortmund-trener Lucien Favre velger å spille med tre bak kan erfarne Lukasz Piszczek erstatte Can.

I likhet med Dortmund tapte også Zenit åpningskampen i Champions League. De rotet vekk en 1-0-ledelse og tapte 1-2 etter et overtidsmål av Club Brugge. Elendigheten fortsatte for Sergei Semaks menn lørdag Da tapte de mot Rubin Kazan i den russiske ligaen.

Lovren får trøbbel med farten

Zenit signerte den kroatiske landslagsstopperen Dejan Lovren fra Liverpool i sommer, og det er antakeligvis han som får den ubehagelige oppgaven med å stoppe Braut Haaland. Vi tror ikke at han klarer det. Lovren vil få problemer med farten til den norske unggutten, og oksen fra Jæren har også fysikk som kan utfordre den rutinerte kroaten.

Onsdag er det ca 144 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Erling Braut Haaland går sjelden av banen uten å ha scoret, og vi tror også han tegner seg på scoringslisten i kveld. Dortmund har vunnet alle hjemmekampene sine denne sesongen, og de har sluppet inn må i de tre kampene. De scorer i snitt over tre mål hjemme på Signal Iduna Park.

Russerne har garanert merket seg hvem Braut Haaland er, men forsvaret til Zenit blir ikke raskere av den grunn. Vi tror Braut Haaland vil løpe fra Lovren & Co. og score to mål eller mer. Oddsen er 3,45. Det er verdt å forsøke.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset