(Nettavisen)

Det er to meget viktige kamper i Eliteserien lørdag kveld. I Bergen tar Brann imot Haugesund og tre poeng for bergenserne vil gjøre godt i nedrykksstriden.

Lørdag er det ca. 14 millioner kroner i Lotto-potten. Spill før lørdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Brann - Haugesund H 2,20 (spillestopp kl 20.25)

Brann er faktisk uten seier på sine åtte siste seriekamper (0-4-4), men poengdelingen borte mot Sandefjord forrige søndag, gjorde likevel at Brann forbedret sin posisjon i nedrykksstriden litt. Avstanden ned til Start på kvalikplassen økte nemlig til seks poeng. Vant to av sine fire første hjemmekamper, men står nå med 0-4-4 på sine åtte siste hjemmekamper. Kristoffer Barmen er klar igjen etter karantene, mens Ole Martin Kolskogen fortsatt er ute med skade.

Heller ikke Haugesund har briljert den siste tiden. Står med 2-1-4 på sine sju siste seriekamper og presterte altså på tape 0-1 hjemme mot til da seiersløse Aalesund forrige søndag. Står totalt med 28 poeng og sju serierunder før slutt, er det ni poeng ned til Start på kvalikplass. Svært moderate 3-2-6 på bortebane.

Det står 2-2-0 på de fire siste tilsvarende på Brann stadion. Fredrik Haugens utligning på overtid borte mot Sandefjord sist søndag var nok meget viktig for Brann. Med seier og tre poeng i kveld, vil Brann ta et meget viktig steg vekk fra nedrykksstriden. 2,20 på hjemmeseier spilles.