(Nettavisen)

Årets Champions League-sesong sparkes i gang tirsdag, og for en start vi får. Et av de mest klassiske oppgjørene i internasjonal fotball spilles mellom Barcelona og Bayern München på Camp Nou.

Barcelona-Bayern München 3.30-3.90-1.92 B
(spillestopp tirsdag kl 20.59)

Seier til Bayern München gir 1.95 i odds. Spill på det her

Barcelona er nok fortsatt litt rystet og preget av at Lionel Messi ikke lengre er i klubben. Det vil ta tid å venne seg til en hverdag uten den lille magikeren fra Argentina.

Sesongen i LaLiga har likevel startet ganske bra for Katalanerne. To seiere mot Real Sociedad og Getafe, samt uavgjort borte mot Athletic har sørget for at de har heng på tetlagene så langt.

Bortekampen mot Sevilla skulle egentlig gått lørdag 11.september, men ble utsatt da begge lagene hadde spillere involvert i VM-kvalik i Sør-Amerika fredag.

Memphis Depay er den av nykommerne som har presentert seg best så langt i sesongen. Spissen har produsert to scoringer og en assist på tre kamper, og må være på jobb når Bayern München kommer på besøk.

Danske Martin Braithwaite har også startet sesongen strålende med to mål og en assist. Nå har han akkurat gjennomgått en operasjon i kneet for en bruskskade han har slitt med. Han er ute i 3-4 måneder og vil være et stort tap for Barcelona.

Onsdag er det ca. 30 millioner kroner i Vikinglotto-potten

Bayern München vinner også med Nagelsmann ved roret

Selv om Bayern München har byttet ut Hansi Flick med Julian Nagelsmann ser det ut som det har gjort veldig lenge. De vinner fotballkamper.

Etter en litt ruskete start med 1-1 borte mot Borussia Münchengladbach og en knapp 3-2 seier hjemme mot Köln, har de funnet seg selv ordentlig i de to siste kampene. 5-0 hjemme mot Hertha Berlin og en sterk 4-1 seier borte mot Red Bull Leipzig tyder på at Bayern-maskineriet er i gang.

I kampen mot Red Bull Leipzig måtte Serge Gnabry (ryggproblemer) og Robert Lewandowski (lyske) gå av banen før kampen var over. Begge blir med til Barcelona, og Gnabry vil bli testet tirsdag i forhold til om han blir klar til kamp.

Storscorer Lewandowski ble byttet ut kun av forsiktighetsgrunner, og han er i følge Nagelsmann 100% klar for kamp. Lewandowski scorer mål fra alle hold og vinkler i alle turneringer, og i gruppespillet i Champions League står han med 23 scoringer på de 17 siste kampene. Det er kun i tre av de kampene han ikke har scoret.

Julian Nagelsmann er litt usikker på om Barcelona er bedre eller dårligere enn før. De er helt klart annerledes uten Messi. De har ikke den samme x-faktoren men det er muligheter for spillere som Pedri og Frenkie De Jong til å tre ut av Messi-skyggen, og han forventer selvsagt en tøff kamp.

Bayern München reiser hjem med tre poeng

Selv om Barcelona ikke har tapt åpningskampen i gruppespillet i Champions League på 22 kamper(17 seiere og 5 uavgjort), tror vi Bayern München stikker av med seieren. De har nemlig en enda bedre statistikk, da de har vunnet de 17 siste åpningskampene på rad med 42-2 i målforskjell!

Ikke siden de tapte 2-3 hjemme mot Deportivo La Coruna høsten 2002 har de gått på en smell. Det gjør de heller ikke på Camp Nou.

Tror du som oss på seier til Bayern München spiller du på det her til 1.95 i odds.

Robert Lewandowski vet vi scorer i nesten hvert kamp. Også Memphis Depay har fått en god start på sin karriere i Barcelona. Vi tror begge spissene finner veien til nettmaskene i denne kampen.

Det spiller du på her til 3.75 i odds