(Nettavisen)

Villarreal har en fryktinngytende statistikk i Europa League denne sesongen. De er ubeseiret i tolv kamper på rad, hvorav elleve er vunnet.

På veien til semifinalen har spanjolene slått ut Salzburg, Dynamo Kiev og Dinamo Zagreb, men det som burde gi størst grunn til bekymring hos Arsenal er at Unai Emerys menn har vunnet alle tre bortekampene i utslagsrundene, uten å slippe inn et eneste mål.

Fredag er det ca. 467 millioner i Eurojackpot-potten.

Arsenal på sin side har ett tap og én uavgjort på de to siste hjemmekampene i Europa League.

Det er ingen grunn til å tro at Martin Ødegaard & co skal klare å vinne mot Villarreal i London.

Arsenal - Villarreal 1,80- 3,40 - 3,90 B (spillestopp torsdag kl. 20.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Unai Emery er den mest suksessfulle manageren i Europa League-historien. Han vant turneringen tre ganger på rad med Sevilla i perioden fra 2014 til 2016.

Spanjolen tilbragte også en og en halv sesong i Arsenal, og han tok the Gunners til Europa League-finalen i 2019, hvor de tapte mot Chelsea.

Fredag er det ca. 467 millioner i Eurojackpot-potten.

Denne gangen må Arsenal vinne Europa League om de har tenkt å spille i Europa neste sesong. Det blir ikke enkelt.

The Gunners har skuffet stort i Premier League denne sesongen, men i Europa League har de vært bedre. Arsenal cruiset gjennom gruppespillet, og de har slått ut Benfica, Olympiakos og Slavia Praha i utslagsrundene.

Om ikke denne sesongen skal ha vært en fullstendig fiasko, må Arsenal ta seg til finalen i Europa League, og helst vinne den.

Ni seire på rad i Europa

Arsenal skaffet seg et viktig bortemål på El Madrigal. Det gir the Gunners håp om en finaleplass. Mikel Artetas menn varmet opp til den viktige Europa League-kampen med en solid 2-0-seier mot Newcastle søndag. Seieren i Nordøst-England var viktig for den kollektive selvtilliten i the Gunners-laget.

Problemet er bare at hjemmeformen er elendig og de møter et Villarreal-lag som har vist fantastisk form i Europa.

Forrige ukes seier mot Arsenal var den niende seieren på rad i Europa League, og the Yellow Submarine har ennå ikke tapt i Europa League denne sesongen. De er ubeseiret i 12 kamper.

Unai Emery er Europa League-spesialist, og den tidligere Arsenal-manageren vil gjøre det han kan for å knuse sin gamle arbeidsgivers drøm om et trofé og Champions League-spill neste sesong.

Her kan du skrape Flax på nett

Det ble en jevnspilt kamp mellom Arsenal og Villarreal på El Madrigal i den første kampen. Begge lagene hadde ni sjanser på mål.

Da Pepe scoret på straffespark i Spania ble Artetas lag det tredje laget på ni Europa League-kamper som scoret mot Villarreal. The Gunners har scoret i alle unntatt én kamp i turneringen denne sesongen. Det var på hjemmebane mot Olympiakos.

Formen til Arsenal hjemme på Emirates har ikke vært noe å skryte av. De har ikke klart å holde nullen hjemme på de ni siste kampene, og hjemmeformen gir grunn til bekymring. De har ikke vunnet her på de fem siste kampene.

Arsenal får mer problemer på Emirates. Vi tror de taper mot Villareal. Oddsen på seier til spanjolene er 3,90.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset