(Nettavisen)

Fem kamper i den amerikanske fotballigaen MLS ble utsatt onsdag på grunn av antirasistiske protester, men det er ventet at nattens derby i Canada mellom Montreal Impact og Toronto FC spilles som planlagt.

Montreal Impact - Toronto FC 3,25 - 3,35 - 1,82 H (spillestopp kl. 01.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Major League Soccer. Arsenal-legenden Thierry Henry er tilbake i MLS, men denne gangen som manager. 43-åringen tok over Montreal Impact i vinter, ti år etter at han forlot ligaen som spiller for New York Red Bulls.

Trenergjerningen startet Henry i Arsenal, der han hadde ansvar for yngre lag. Han var også assistenttrener for det belgiske landslaget som tok bronse i VM i 2018. Den tidligere Premier League-profilens forrige jobb var som manager i Ligue 1-klubben Monaco, der fikk han sparken i januar i fjor etter bare 20 kamper. Da lå laget nede på 19.-plass.

Nå skal han forsøke å gjøre Montreal til et topplag i MLS. Henrys menn ligger på femteplass i Eastern Conference før det kanadisk derby et mot Toronto. Også kalt Canadian Classique.

Fredag er det ca 360 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før fredag klokken 1800. Lever kupongen her!

Disse to lagene møttes så sent som for en måned siden i MLS is Back Tournament. Den gangen vant Toronto 4-3 i en thriller, men vi tror ikke de klarer å gjenta den prestasjon. Montreal Impact jakter nemlig sin femte strake seier hjemme på Saputo Stadium.

Henry, som har spillerbakgrunn fra klubber som Juventus, Monaco, Barcelona og Arsenal, har signert flere spillere fra europeiske klubber, blant andre Premier League-profilen Victor Wanyama og den unge forsvarsspilleren Luis Binks fra Tottenham. Han har i tillegg hentet Orji Okwonkwo på lån fra Serie A-klubben Bologna og Ballou Tabla fra Barcelona.

Tabla kommer ikke på banen i natt Han er skadet. Det samme er Steeven Saba og Mathieu Choinière.

Også Toronto har forsterket laget foran denne sesongen. De har blant annet signert argentinske Pablo Piatti fra Espanyol. Han har tidligere også spilt for Valencia i La Liga. Fra før har de profilene Jozy Altidore, som har spilt for Sunderland i Premier League, og Michael Bradley som har erfaring fra M'gladbach, Aston Villa og Roma.

Achara er eneste på skadelisten hos gjestene.

Fredag er det ca 360 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før fredag klokken 1800. Lever kupongen her!

Toronto er det eneste laget uten tap i MLS så langt.De står med 4-3-0 på de syv første kampene, men i et derby som dette kan alt skje.

Montreal har tross alt vunnet tre av de fire siste hjemmekampene mot Toronto. Derfor synes vi det er merkelig at Toronto står som såpass klare favoritter på bortebane. Montreal er vanskelige å slå på Saputo Stadium. Vi må prøve hjemmeseier til 3,25 i odds.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset