Gå til sidens hovedinnhold

Gavmild far kjøpte Winter Classic-billetter til hel klasse

Artikkelen er over 4 år gammel

Svein Peder Abrahamsen fra Hvaler er far - og glad i både ishockey og fotball. Han kjøpte likegodt 50 billetter til helgens Winter Classic og ga til 10. klasse på Hvaler

Dermed kan alle elevene som ønsker dra på kampen i sammen. Det har vært en kilde til god stemning blant elevene, som gleder seg stort til gigantarrangementet på Fredrikstad Stadion.

Akkurat det, et sosialt treff for ungdommen, var tanken til den gavmilde pappaen som kjøpte billettene. Svein Peder Abrahamsen ønsker ikke så mye oppmerksomhet rundt sin egen person, og bilde – det var ikke aktuelt da FB var på tråden for å høre om bakgrunnen for billett-gaven som kostet rundt 15.000 kroner.

– Miljøet er viktig for oss her ute på Hvaler. Jeg synes det er viktig å ta vare på hverandre, bidra til et godt miljø. Også er jeg jo ivrig supporter av både Stjernen og FFK. Disse ungdommene er fremtidens fans, det gjelder å få så mange som mulig på kamp så de også kan bli glad i klubbene våre, sier Abrahamsen som er fast i både Stjernehallen og på Fredrikstad Stadion.

Lærer ved 10. trinn på på Hvaler ungdomsskole, Anne Marie Wergeland, forteller at det totalt er 37 elever pluss noen voksne som reiser inn til Fredrikstad, og takker Abrahamsen for den flotte gaven.

Gleder seg stort

Da FB var på Hvaler ungdomsskole var det liten tvil om at elevene gledet seg stort til Winter Classic,

– Hva gleder dere mest til?

– At det er et så stort arrangement, fullt stadion, mange kjekke gutter og at vi drar så mange sammen så det blir sosialt og gøy, svarer Selja Dehli-Curci og venninnen Andrea Kopreitan.

De innrømmer dog at de ikke har fulgt så altfor mye med på Stjernen eller ishockey, men er likevel sikre på at lørdagen blir et positivt møte. Peder Kristian Abrahamsen har fulgt litt mer med, han tror det blir morsomt og litt spesielt å skulle se ishockey på en fotballstadion.

På isen fredag, tribunen lørdag

For Selja Dehli-Curci blir det ekstra mye å glede seg til denne helgen. Fredag står hun selv på isen, mens hun lørdag er på tribunen med vennene.

– Jeg er danser og skal være med å danse på åpningsseremonien fredag, Fredrikstad på isen, det blir veldig gøy, forteller hun.

Kommentarer til denne saken