Helt topp på Torp

HJELP!: Benjamin Paulsen havnet på hodet under boblefotballen, men storkoste seg likevel. Alle foto: Johnny Leo Johansen

HJELP!: Benjamin Paulsen havnet på hodet under boblefotballen, men storkoste seg likevel. Alle foto: Johnny Leo Johansen Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Både unge og voksne storkoste seg i solskinnet på Torp idretssplass, da foreningen feiret sine unge medlemmer i anledning 100-årsjubileet.

DEL

Dagen ble innledet med parademarsj inn på idrettsplassen, med Torp musikkorps i front. Etter en liten seanse hvor blant annet klubbens store brytetalenter ble hedret, var det tid for aktiviteter på fotballbanen. Der var det spesielt én aktivitet som skilte seg ut hva gjelder popularitet – nemlig boblefotballen.

– Det var kjempemorsomt! Det der er helt klart noe av det gøyste jeg har vært med på, forteller Benjamin Paulsen etter å ha testet ut de runde ballene, som gjør fotballsparkingen til en enda mer ferdighetskrevende øvelse. Han opplevde også en artig seanse, da den runde ballen gjorde at han plutselig sto på hodet – overhodet uten mulighet til å komme ned igjen.

– Plutselig fikk jeg en dytt i ryggen, og havnet på hodet. Jeg tenkte for meg selv at noen kunne komme å dytte meg når som helst, men heldigvis fikk jeg hjelp ned igjen, ler unggutten, som til vanlig spiller fotball for Torp.

Sykler var det også nok av på Torp denne dagen, og noen av dem som benyttet seg av denne muligheten var kvartetten Emily Solberg (7), Felicia Helen Hoffhansen (6), Alexandra Spro Kristoffersen (7) og Lotte Tømmerberg (7).

Brytetalentene Cecilie og Thea Høivik Magnussen ble begge hyllet under Torpedagen.

Brytetalentene Cecilie og Thea Høivik Magnussen ble begge hyllet under Torpedagen. Foto:

– Det er veldig artig å være her på Torpedagen, for det er så mange aktiviteter å gjøre. Aller best liker vi disse trehjulssyklene, men vi gleder oss også til å turne etterpå, sier jentene i kor. Tre av dem spiller til vanlig håndball for Torp, og poengterer at også dét er gøy.

– Håndball er gøyalt, og noe vi sikkert kommer til å drive med lenge, avslutter jentene nikkende.

– Fantastisk familiearrangement

Hovedleder i Torp IF, Gro Holm, var strålende fornøyd med hvordan arrangementet artet seg lørdag formiddag.

– Først av alt må jeg få lov til å takke Torp musikkorps, som spiller så flott for oss her i dag. Deretter synes jeg det er helt strålende å se at så mange har møtt opp her i dag, og det beviser uten tvil at Torp IF er en familieklubb. Været er fantastisk, og det er god stemning. Det virker som om torpinger i alle aldre storkoser seg, gliser Holm, samtidig som hun titter ut over folkemylderet på idrettsplassen.

Ordføreren holdt tale

Jon-Ivar Nygård holdt også en tale til de frammøtte, og gjorde et poeng ut av at han kom fra "rivalen".

– Som Selbak-gutt er jeg nå omtrent på fremmed grunn, men det er veldig hyggelig. Jeg var også invitert på jubileumsfesten, men ble stoppet i døra da jeg kom i grønt og hvitt tøy, ler Nygård, og henviser til klubbrivalen Selbaks karakteristiske farger. Like etter tok Gro Holm igjen ordet, og overrasket ordføreren med en liten gave.

– Vi husker du kom i det grønnhvite antrekket ditt, men det passer ikke her i dag. Derfor har vi gleden av å overrekke deg en Torp IF-drakt, proklamerte Holm stolt, til stor applaus fra de frammøtte.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags