Stjernen har signert ny svenske

Peter Wennerström skal spille for Stjernen neste sesong.

Peter Wennerström skal spille for Stjernen neste sesong. Foto:

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

Løperen Peter Wennerström (24) spilte sist sesong i Asplöven, i svenske allsvenskan, nå har han signert for Stjernen. Og 24-åringen gleder seg til nye utfordringer.

DEL

– Jeg gleder meg til å komme til Stjernen og Fredrikstad, og ikke minst å møte nye utfordringer. Jeg tror det kommer til å bli et veldig bra samarbeid, sier Peter Wennerström til f-b.no

Les også: Tre spillere klare for ny sesong

Vil jobbe steinhardt

Den svenske 24-åringen har tidligere spilt i Asplöven, Färjestad, Örebro og Karlskrona. Forrige sesong noterte han seg for 18 poeng, fordelt på tre scoringer og 15 assister for Asplöven.

– Jeg er en spiller som alltid jobber hardt og som liker et litt tøft spill. Jeg gleder meg til å kunne bidra i Stjernen, og tror at miljøforandringen og de nye utfordringene vil være godt for meg, sier svensken videre.

Les også: Andreas Heier valgte Stjernen

Wennerström forklarer at han både kan spille ytterforward og center, og at han også har defensive fibre i kroppen.

– Min hovedjobb blir å bidra offensivt, men jeg er også vant til å jobbe hardt defensivt, sier han videre.

Vet lite om Stjernen

– Jeg kjenner noen spillere i Stjernen, blant annet Markus Karlsson og Gustaf Thorell som spilte i klubben forrige sesong. De spilte jeg sammen med på juniornivå i Färjestad, og de har bare positive ting å si om Stjernen. Det gjorde selvfølgelig valget enklere, forklarer han.

Han tror ikke det blir så stor forskjell å flytte fra Sverige til Norge, og gleder seg til å komme i gang.

– Jeg kommer en tur til Fredrikstad snart for å få en omvisning av Sundquist, men flytter ikke før i slutten av juli eller begynnelsen av august. Sommertreningene har jeg hjemme i Sverige, avslutter 24-åringen.

Les også: Slik er spillerkabalen i Stjernen

Fysisk ving

Stjernen-trener Magnus Sundquist er glad for å ha fått Wennerström med på laget, og tror det er en spiller som passer godt inn i troppen.

– Det er en hardtarbeidende spiller, som i tillegg liker fysisk spill. Han har store ambisjoner, og han er profesjonell i alt han gjør, sier Sundquist til f-b.no.

– Han er tiltenkt en fremtredende rolle i laget, sammen med to forwards til. Og han er en spiller som med sin «attityd» passer godt inn i Stjernen. Vi ser etter spillere med karakter og «attityd», det har vi funnet i Peter, sier Sundquist videre.

Treneren har fått gode tilbakemeldinger fra tidligere trenere og spillere som har spilt sammen med Wennerström, og tror det er en spiller som vil bidra med mye.

– Vi har fått veldig gode signaler, også er det positivt at han i tillegg er høyrefattet. Nå er jeg mye mer positiv til neste sesong enn hva jeg var for en måned siden, avslutter Sundquist.

Wennerström kommer til Fredrikstad i slutten av juli, eller begynnelsen av august, da fellestreningene til Stjernen starter opp for alvor.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags