Stjernen hentet inn Lillehammers ledelse de to siste minuttene av tredje periode. Men på straffer var det Lillehammer og Nick Dineen som var best, og Lillehammer vant dermed kampen.

– Vi spiller alltid for tre poeng, og vi burde avgjort det på fulltid i dag. Men når vi ser tilbake etter kampen, og hvordan den utviklet seg, så kan vi også være fornøyd med ett poeng, sier Peter Wennerström etter kampen.

Første periode var en jevn affære der begge lag følte på hverandre, men ingen fikk pucken i nettet. Dag Morten Wehn scoretkampens første mål, scoringen kom i overtall. Nick Dineen økte til 2–0 før Tomas Sinisalo reduserte.

I tredje periode scoret Vegard Spets tidlig, men de to siste spilleminuttene tok Stjernen ut keeper, i tillegg til at de spilte overtall på grunn av en Lillehammer-utvisning. Det resulterte i to raske scoringer signert Tomas Sinisalo og Peter Wennerström.

Kampen gikk derfor til sudden death, men ingen av lagene scoret i forlegningen. Og kampen måtte avgjøres på straffer.
Nick Dineen var eneste som scoret på straffe, og han avgjorde dermed kampen i Lillehammers favør.

– Vi har nok av sjanser til å avgjøre, men Lillehammer får i stedet et viktig tredjemål. Men vi viser styrke og moral ved å komme tilbake de siste minuttene av tredje periode. Det er sterkt, sier Wennerström videre.

Stjernen leverte en god bortekamp mot Lillehammer, og kunne like gjerne reist hjem med seier som tap.

– Straffer er femti-femti, det er litt lotteri. Men vi får ett viktig poeng, vi får ta med oss det, sier han.

Svensken noterte seg for en scoring og en assist. Han fikk også muligheten på straffer, men Joe Fallon redder.

– Det er deilig å score igjen, det var lenge siden sist. Forhåpentligvis løsner det nå. Rekka vår fungerer egentlig veldig bra, avslutter han.