Gå til sidens hovedinnhold

Klar for en ny sesong

Artikkelen er over 8 år gammel

Gustaf Thorell (23) har signert ny kontrakt med Stjernen, og gleder seg til spill for de rødkledde også den kommende sesongen.

– Jeg gleder meg til å spille i Stjernen en sesong til, og jeg tror det kommer til å bli en spennende sesong, sier Gustaf Thorell.

– Ser spennende ut

23-åringen noterte seg for 34 poeng i grunnserien og fire poeng i sluttspillet. Disse poengene var fordelt som 15 scoringer og 19 assister i grunnserien, samt ett mål og tre assister i sluttspillet.

– Jeg har som ambisjon at laget, og meg selv, skal bli bedre denne sesongen enn den forrige. Sluttspill er selvfølgelig målet, og jeg synes laget ser enda mer spennende ut i år enn i fjor, sier Thorell videre.

Les også: Stjernen mangler fortsatt flere brikker

Det er mange gode unge spillere, i tillegg har vi jo Göran Hermansson.

Spille med barndomsvenn

Han gleder seg spesielt til å spille sammen med Peter Wennerström, som er en barndomsvenn og som han har spilt med tidligere.

– Peter er en bra spiller og det blir kult å få han til Stjernen. Jeg gleder meg til å spille med han igjen, sist vi spilte sammen var da vi var juniorer i Färjestad, legger han til.

Les også: To Sparta-gutter er klare for Stjernen

Slik det ser ut nå vil Stjernen ha et ungt lag den kommende sesongen, det tror ikke Thorell er noe negativt, for det er mange sultne spillere.

– Det er mange gode unge spillere, i tillegg har vi jo Göran Hermansson. Han drar opp snittalderen med omtrent 100 år. Også er det flere av oss andre som også har litt rutine, avslutter han.

– Han vil bli bedre og bedre

Stjernen-trener Magnus Sundquist er glad for at Thorell nå har signert og er en del av troppen til den kommende sesongen. Sundquist beskriver han som en seriøs og profesjonell spiller, som trener godt og som har gode kvaliteter.

– Gustaf viste i fjor at han er en god spiller, i tillegg så er han svært godt likt i spillertroppen og i miljøet generelt. Han ble bedre og bedre utover i sesongen, og jeg har store forventninger til han den kommende sesongen, sier treneren videre.

Flere etterlyser klasseimporter til Stjernen, men slik budsjettet er nå, finnes det ikke rom for såkalte «klasseimporter».

– Jeg vet at det ropes etter klasseimporter, men det er spillere som koster 3-4 ganger så mye som Thorell. Han er verdt hver eneste krone, og ut i fra vårt budsjett vil Thorell være en god import, avslutter treneren.

Kommentarer til denne saken