Etter en nidagers friperiode, er det duket for en tøff uke for Stjernen. På rekke og rad venter Tønsberg (hjemme), Rosenborg (borte) og Sparta (hjemme) denne uken. Magnus Sundquist legger ikke skjul på at han håper på en jubeluke.

Stjernen - Tønsberg kan du følge på f-b.no tirsdag fra klokken 18.15

– Det er fortsatt tidlig i sesongen, men om vi skal ha forhåpninger om å klatre på tabellen, så må vi plukke poeng fra lagene rundt oss på tabellen, sier Sundquist.

Tønsberg først

Tirsdag kveld kommer tabelljumboen Tønsberg på besøk til Stjernehallen. Laget har kun kapret fem poeng så langt, men Sundquist advarer mot å tro at seieren kommer av seg selv.

– Vi vet utmerket godt at vi poengene ikke kommer av seg selv, uansett om det er Tønsberg eller noen andre lag vi møter. Vi er ikke bedre enn at vi må være hundre prosent på til enhver tid, sier Sundquist.

– Hvor mange poeng bør dere ta denne uken for at du kan si deg fornøyd?

– Jeg tenker ikke sånn. Nå har jeg fullt fokus på Tønsberg tirsdag kveld, og deretter retter jeg fokuset frem mot neste kamp. Men vi vet at uken blir viktig.

Lang friperiode

– Men kun seier er godt nok for dere i kveld?

– Skal vi få kontakt med lagene foran oss på tabellen, og samtidig holde Tønsberg bak oss, er det liten tvil om at denne kampen blir viktig for oss. Dette er en kamp vi bør vinne. Det skjønner alle, sier han.

Stjernen har ikke spilt kamp siden 6-4-tapet borte mot Lørenskog 3. november. Sundquist mener laget har utnyttet friperioden på en god måte.

– Vi hadde en god og hard treningsuke forrige uke, og vi føler oss godt forberedt til det hektiske kampprogrammet som venter, sier han.

Stjernen - Tønsberg kan du følge på f-b.no tirsdag fra klokken 18.15

Slik gikk det da Stjernen møtte Tønsberg i en treningskamp før årets sesong: