– Fortjent og veldig deilig

Gustaf Thorell spilte en god kamp mot Frisk Asker, og scoret ett mål. Nå har han troen på også seier mot Storhamar på torsdag.

Gustaf Thorell spilte en god kamp mot Frisk Asker, og scoret ett mål. Nå har han troen på også seier mot Storhamar på torsdag. Foto:

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

(Frisk Asker-Stjernen 0-6) Gustaf Thorell scoret ett mål mot Frisk Asker og la ikke skjul på hvor deilig og viktig seieren var.

DEL

– Vi har visst at ting har vært opp til oss selv, men i dag viste vi at vi virkelig kan. Vi har jobbet hardt den siste tiden, og det var deilig at ting endelig stusset rett vei, sier han etter kampen.

For Stjernen har vært inne i en meget tøff periode med ni tap på rad. Dog er ett av dem på straffer og ett i sudden death.

– Har det blitt ni på rad allerede? Oi, ja, da var det på tide at vi vant. Og det kjennes ekstra deilig, sier han.

Les også: – Endelig fungerte spillet

Endelig snudde det

Laget har jobbet ekstra med det defensive de siste dagene, det har gitt resultater.

– Vi har vært nøye på spillet vårt i egen sone, det lykkes vi også med i dag. I tilegg til at Pål Grotnes er bra i dag, forklarer Thorell videre.

På de siste fem kampene har Stjernen sluppet inn 37 mål, i dag mot Frisk Asker rettet de litt på den statistikken.

– Det er ingen tvil om at det er morsommere å score seks mål, enn å slippe inn seks mål, sier han med et smil.

Stjernen ligger fortsatt sist på tabellen, med tre poeng opp til Tønsberg og seks poeng opp til Storhamar og Rosenborg.

– Vi har fortsatt en del igjen å jobbe med, men det var utrolig deilig og viktig med en seier i dag. Ikke minst for selvtilliten, avslutter han.

Får selvtillitt

Kaptein Göran Hermansson er enig med Thorell, og sier at det var en seier laget trengte nå.

– Vi ser at laget vokser og får mer selvtillitt for hvert riktige pass de gjør på isen og for hvert mål laget scorer, sier Hermansson.

Han forteller videre at til tross for at det ble en storseier mot Frisk Asker, så var det de tre poengene som var det viktigste.

– Poengene var viktigst i dag, men selvfølgelig er det godt for laget at vi scorer mange mål. Det gir også selvtillitt, sier han.

Dagens seier var Stjernens første trepoenger på bortebane i år, den statistikken har ikke Hermansson konsentrert seg noe særlig om.

– Det er ikke sånt vi tenker på, men det er klart at det var en null vi gjerne ville sprekke. Og med hardt arbeid så kommer seierene, det har vi bevist denne uken, avslutter han.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags