Fansen raser mot Selvaag

Magnus Selvaag er klar for Sparta.

Magnus Selvaag er klar for Sparta. Foto:

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

Etter ni sesonger i Stjernen gjør Magnus Selvaag (29) et kontroversielt valg: Han har skrevet under for naborivalen Sparta.

DEL

29-åringen, som fyller 30 år om to uker, bekrefter at han er klar for Sparta. Som Fredriksstad Blad tidligere har skrevet, har avtalen vært klar en stund.

- Vi har blitt enige om en ettårsavtale, sier Selvaag til FB tirsdag formiddag.

- Hva er bakgrunnen for valget ditt?

- Min største motivasjonsfaktor er et vanvittig stort ønske om å få løfte kongepokalen. Jeg har lyst til å vinne noe. Slik jeg ser det, så kommer ikke Stjernen til å kunne kjempe om kongepokalen de neste sesongene, dessverre. Det er hovedgrunnen. Jeg tror Vålerenga, Sparta og Stavanger vil være de største favorittene i årene fremover, sier Selvaag, som også øker lønnen ved klubbyttet.

Mer penger

- Økonomisk var tilbudet i Sparta bedre enn i Stjernen. Men det er ikke snakk om vanvittige summer, så det alene var ingen motivasjonsfaktor for meg. Det er ikke derfor jeg går til Sparta etter ni sesonger i Stjernen, sier Selvaag.

- Er du forberedt på reaksjoner siden du går til Sparta?

- Det blir sikkert noen, men de jeg har hatt god kontakt meg i Stjernen opp gjennom årene og som har betydd mye for meg, har ønsket meg lykke til. Selv om de håpet at jeg ikke gikk til Sparta. En del supportere vil sikkert reagere, men det får jeg ta som det kommer, sier Selvaag.

Flytter til Sarpsborg

I løpet av kort tid tar han skrittet ut og blir ekte sarping ved å flytte til nabobyen. Sparta vil om kort tid presentere en ny svensk trener og Selvaag har fått signaler på hvilken rolle han vil få i Sparta.

- Vi har snakket om det, og jeg har fått klare beskjeder. Men man vet aldri hvordan det blir. Men jeg ønsker å vinne gull, ikke bare være med på et gull. Det er målsetningen min, avslutter Selvaag.

LES OGSÅ: - Synd at Magnus forsvinner

Les flere sportssaker her

LES OGSÅ: Ville røve sarpingenes stolthet

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags