Stjernen dominerte og malte sammen Frisk Asker i to perioder. I tredje periode var gjestene mer på hugget, og da Stjernen fikk en to minutters lagstraff for seks spillere på isen i de siste sekundene av andre periode, fikk Frisk Asker momentum.

– Vi var ikke noe dårligere i siste periode, men Frisk fikk momentum og scoret det viktige reduseringsmålet bare sekunder ut i tredje periode. Utvisningen på seks mann skulle aldri vært dømt, og det er selvfølgelig frustrerende, sier trener Magnus Sundquist.

f-b.no fulgte kampen live her

– Vi spiller Frisk ned i kjelleren i 40 minutter, så dette var et skikkelig slag i trynet, avslutter treneren.

Med 6.05 igjen av kampen ble Peter Wennerström sendt i dusjen for en boarding. Stjernen re av undertallet, men med 34 sekunder igjen av kampen scoret Torstein Nordrum og avgjorde kampen.

Les også: Danielsson er tilbake

– Det er min feil. Jeg fikk pucken av Chris Nygård og skulle bare legge den via vantet og ut. Men jeg får ikke skikkelig fart på den, og pucken går via skøyta og til Frisk-spilleren. Da er vi desorienterte i egen sone, og Frisk får score, sier Andreas Heier etter kampen.

Han var tydelig irritert og frustrert over tapet.
– Det er drit dårlig av meg, og skal ikke skje. I tillegg skjedde det tre ganger tidligere i kampen også. Det er frustrerende.

Les også: Haukeland er sjokkert

Og legger til:
– Vi hadde fortjent seier i dag, så dette tapet kommer til å sitte i en stund. Men det er nye muligheter allerede på søndag, avslutter han.