– Nå skal vi mobilisere mot supporterklubben til Sparta! sier daglig leder i Stjernen, Trond Magnussen.

Før lokalderbyet mot Sparta på lørdag har Magnussen satt i gang en vennskapelig supporterkonkurranse mellom Stjernens supporterklubb Red Stars og Spartas Blue Warriors.

Nå ønsker han å fylle ståplassene i Stjernehallen, for å sørge for skikkelig stemning på tribunen.

– Vi ønsker oss et godt, gammeldags lokalderby. Mange av supporterne våre er for unge til å ha opplevd hvordan det er i hallen når det er fullt på supporterfeltene, mener Magnussen.

Slik så det ut i Stjernehallen da Stjernen slo Sparta i 1992:

 

God stemning i hallen

Det akter Stjernens daglige leder å gjøre noe med i lørdagens møte med Sparta, og derfor selges nå ståplassbillettene for kun 50 kroner.

– Vi synes det er morsommere med fler folk, selv om det betyr mindre penger. Det er de på ståplassene som lager stemning i hallen, og vi håper dette tiltaket kan gjøre at noen av de gamle gutta kommer tilbake, og samtidig tiltrekke seg nye supportere, sier Magnussen.

Han benytter samtidig anledningen til å skryte av stemningen i hallen den siste tiden.

– Etter den uheldige hendelsen tidligere i høst har vi oppfordret supporterne til å synge til våre egne heller enn motstanderne, og det har de gjort. I de siste hjemmekampene har det vært veldig mye synging på tribunen, og det synes vi er kjempemorsomt, fastslår Magnussen.

Hør Arne Jansen forsøke å synge Spartas "Blå Bobler":

 

LES OGSÅ: Paulsen «slo» ut skuldra

– På tide å slå dem

Mot Tønsberg var 1100 personer på plass i Stjernehallen, og selv om det fortsatt er mye å gå på synes den daglige lederen at det lover godt at mange av disse var tilskuere uten sesongkort.

– Det er veldig gledelig! Det hjelper også at vi har hatt to sterke hjemmeseiere på rad, mot Lillehammer og Tønsberg. Om vi klarer å slå Rosenborg borte i dag kan det bli utrolig morsomt i hallen på lørdag! tror han.

Og når det gjelder hva han tenker om kampen mot Sparta, er Magnussen klar i sin tale:

– Nå er det på tide å slå dem!

LES OGSÅ: Kjemper om ni poeng denne uken