– Det er helt greit at det er kamp allerede i dag, da har vi mulighet til å rette opp etter tapet mot Rosenborg, forteller Heier.

LIVE: Følg Stjernen-Sparta live her fra klokken 16.00

Ekstra energi

Han har sett Rosenborg-kampen i reprise, og tror at nøkkelen til seier over Sparta blir å ha mer skudd og enda mer trafikk på mål.

– Blant annet i overtall så skjøt vi fra vanskelige posisjoner, eller spilte et pass for mye. Vi må heller ha mer trafikk på mål og skyte mer. Også må vi bli bedre på linjespillet, sier han videre.

Mot Rosenborg mistet Stjernen ofte pucken på blålinjene, det skal det bli mindre av mot Sparta.

– Jeg tror det er bedre å dumpe pucken bak backene til motstanderen slik at vi får byttet skikkelig. Det ble noen lange bytt mot Rosenborg.

 

Les også: – Vi vet at spillernes agenter kontakter andre klubber

Han gleder seg til kampen mot erkerivalen, og tror og håper at det kommer til å bli god stemning i Stjernehallen med rabatterte billetter.

– Det er morsomt når det er liv i hallen og det gir virkelig ekstra energi når vi merker at vi har publikum i ryggen, sier han videre.

Les også: – Vi vil ha ny hall

Håper på scoring

Heier venter fortsatt på den forløsende scoringen denne sesongen, og håper at den kommer mot Sparta.

– Jeg prøver å ikke tenke så mye på det, men det ligger alltid i bakhodet. Det hadde vært gøy om den kom mot Sparta, og jeg skal gjøre mitt beste.

Les også: Storhamar trekkes 15 poeng

Han tror det blir en tøff kamp, slik alle lokaloppgjør er.

– Litt gruff blir det nok, men vi skal konsentrere oss om vårt spill og vår gameplan. Og om å få skiva i mål. Det blir en morsom kamp, avslutter han.

After Ice fra forrige møte mellom de to lagene: