Frisk Asker-spiller kan straffes for Nipe-albue

ALBUET: Jesper Nipe fikk en albue av Frisk Askers Mario Lamoureux i kampen torsdag. Den kan Frisk-spilleren nå bli straffet for.

ALBUET: Jesper Nipe fikk en albue av Frisk Askers Mario Lamoureux i kampen torsdag. Den kan Frisk-spilleren nå bli straffet for.

Frisk Askers Mario Lamoureux plantet i torsdagens kamp en albue i Jesper Nipes ansikt, nå skal disiplinærutvalget vurdere om Lamoureux skal straffes.

DEL

Det er Budstikka som fredag melder at spillernes sikkerhetsutvalg rapportert hendelsen inn til disiplinærutvalget i forbundet - som skal vurdere ytterligere straff. Lamoureux fikk ingen straff for albuen som han satte inn mot Nipe i 2. periode, og Stjernen-trener Leif Strömberg reagerte sterkt på dette etter kampen.

– Vi vurderer hendelsen dit at den bør sendes til disiplinærutvalget. Det er viktig å påpeke at Lamoureux er spilleklar inntil en eventuell dom fra utvalget foreligger, sier sportssjef Petter Salsten i Norges Ishockeyforbund til Budstikka.

Salsten sitter i utvalget sammen med dommersjef Geir Thomas Olsen og Håkan Södergren i Norsk Topphockey. De skal nå se gjennom situasjonen på video, og få en forklaring fra begge spillere før de skal vurdere straffen.

Stjernen rapporterte ikke

Selv om Stjernen reagerte sterkt, så velger de likevel ikke å rapportere inn hendelsen til forbundet.

– Hadde du eller jeg gjort noe sånn da vi sto i køen på apoteket med personen som står bak oss, så hadde vi blitt buret inne, det var et rent overfall av en feig spiller. Men det er ikke vår oppgave å melde inn det, fire dommere eller en nemd må klare å få det med seg, forklarer Stjernen-trener Leif Strömberg.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags