Ti Stjernen-spillere har fått kontraktstilbud

TILBUD: Marcus Bryhnisveen og Adrian Saxrud Danielsen har fått kontraktstilbud fra Stjernen, det er ennå usikkert om Dan Nygård i bakgrunnen får det samme.

TILBUD: Marcus Bryhnisveen og Adrian Saxrud Danielsen har fått kontraktstilbud fra Stjernen, det er ennå usikkert om Dan Nygård i bakgrunnen får det samme.

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Ti spillere fra dagens stall har fått kontraktstilbud. Fremtiden til trener Jarmo Tolvanen som også er på utgående kontrakt bestemmes denne uken, forteller sportssjef Rune Gulliksen.

DEL

Foran neste sesong har Stjernen kun fire spillere på kontrakt, det er keeper Sander Berg, Anders Pedersen, David Hallström og Niklas Bröms. Sportssjef Rune Gulliksen stresser likevel ikke.

– Vi er godt i gang med samtaler, sesongen var ferdig fredag, så vi føler vi er ute i god tid, det er mye som vil bli spikret i løpet av den uka som nå kommer, sier Gulliksen.

Vil ha kontinuitet

– Hvilke spillere ønsker dere først å binde dere til?

– Vi er opptatt av å beholde mange av de unge norske spillerne som er i klubben. Det er også disse vi har gitt tilbud til, i tillegg til Backman, forteller sportssjefen.

I tillegg fortalte også Andreas Heier etter siste kamp mot Stavanger at han hadde startet innledende samtaler med Stjernen, men at han ikke har bestemt seg for hvor han spiller hockey neste sesong.

Stjernen hadde suksess denne sesongen med å beholde stammen i laget fra forrige sesong. Det er tydelig en strategi nå også. Spillere som Dan Nygård, Lasse Fjeldstad, Peter Wennerström og flere med flere års fartstid har ennå ikke fått tilbud.

– Det er ikke umulig at de får tilbud, det er en del av en helhetsvurdering som også handler om hva som er tilgjengelig av spillere utenfra, forklarer Gulliksen.

Jarmo-beslutning

Kontrakten til trener Jarmo Tolvanen går også ut. Treneren har selv sagt han ikke har snakket med Stjernen, men utelukket ikke å fortsette, selv om han også har to tilbud han selv kaller attraktive.

– Vi har ikke tatt noe standpunkt ennå det blir en vurdering i løpet av uka, sier Gulliksen om trenerspørsmålet.

Disse har fått kontraktstilbud:

Didrik Tollefsen, Adrian Saxrud Danielsen, Joakim Hjelm, Marcus Bryhnisveen, Jesper Nipe, Mikael Mikalsen, Karel Slavata, Jostein Ekaas og Victor Backman.

Har kontrakt for neste sesong: Sander Berg, Anders Pedersen, Niklas Bröms, David Hallström.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags