Stjernen tapte for Storhamar

MÅL: Christian Larivée setter her inn 3-1 for Storhamar bak Sander Berg. (Foto: Henrik M. Simensen)

MÅL: Christian Larivée setter her inn 3-1 for Storhamar bak Sander Berg. (Foto: Henrik M. Simensen)

Artikkelen er over 3 år gammel

Stjernen måtte klare seg uten sin svenske kaptein mot Storhamar torsdag kveld, det endte med tap 5-3.

DEL

Kampen er over. Storhamar vinner 5-3, den store forskjellen på lagene er Christian Larivée som scoret tre, to av dem etter at Stjernen hadde kommet tilbake etter å ha ligget under 3-1.

19 min: Storhamar-fansen varter opp med litt ufrivillig humor på slutten her. De tror Tommy Johansen står i mål for Stjernen og passer på å rope at "Tommy er ræva" til keeperen, dog er det Sander Berg som står, Berg som forøvrig har stått bra.

MÅL STORHAMAR! Kampens store spiller, Christian Larivée, avgjør. Setter pucken mellom bena på Sander Berg og kampen er avgjort, strålende prestasjon av en klassespiller. Den store forskjellen på de to lagene i dag.

18 min: To minutter igjen. Storhamar spiller taktisk smart, stykker opp kampen.

16 min: Først dømmer dommerne utvisning til Storhamar for seks mann på isen, etter litt protester velger de å ombestemme seg.

MÅL STORHAMAR! Igjen er det kapteinen Christian Larivée som gjør det. Mannen som sesongdebuterer for Storhamar, plasserer den elegant i hjørnet med et håndleddsskudd. 05:55 igjen for Stjernen å utligne på.

13 min: Stjernen står imot et intenst press fra Storhamar, og når de først er fem mann på isen får de en ny utvisning for seks mann på isen, Stjernen-spillerne og trener Jarmo Tolvanene raser mot dommerne, men det hjelper lite, Storhamar får en ny sjanse nå.

11 min: Enorm Storhamar-sjanse. Larivée får pucken foran mål, men Sander Berg varter opp med en redning av ypperste klasse. Nipe må ta en utvisning og Stjernen skal spille to minutter i undertall.

9 min: Kampen lever virkelig, Stjernen får sjansen i overtall nå etter at Storhamar har hatt et lite momentum, men Sander Berg har reddet Stjernen.

5 min: 15 minutter igjen, Storhamar frustrerte, bruker lang tid på å krangle med dommerne etter begge scoringene til Stjernen.

MÅL STJERNEN! Jostein Ekaas kriger inn pucken, det står 3-3, for noen Stjernen-minutter. 28 sekunder mellom scoringene til Stjernen. Det er Fredrikstad-guttene som gjør det for Stjernen i dag, alle målscorerne fra Fredrikstad.

MÅL STJERNEN! Andreas Heier reduserer, 3-2, nå er det kamp igjen! Stjernen vinner pucken bak mål, foran buret får Heier stå helt alene. Der er han iskald, finter ut keeper og setter pucken opp i nettaket, scoring i Stjernen-comebacket for Heier.

5 min: Veldig rotete de fem første minuttene av 3. periode. Mange enkle feil fra begge lag.

3. periode er i gang! Storhamar leder 3-1, Stjernen har en tøff oppgave foran seg om de skal få med seg noe herfra.

2. periode:

2. periode er over. Storhamar leder nå 3-1 etter en periode hvor gjestene har vært soleklart best i Stjernehallen.

19 min: Stjernen i overtall, skaper et stort trykk, men greier ikke få pucken i mål.

17 min: Storhamar presser på for 4-1, Stjernen henger ikke med i øyeblikket.

MÅL STORHAMAR! Christian Larrivée scorer sikkert på straffen. Nå blir det tøft for Stjernen.

13 min: Straffe til Storhamar, soleklar, Axbom hekter Storhamar-spilleren som er alene med keeper.

12 min: Stjernen sliter nå, Storhamar-dominans de siste minuttene. Slik var det i 1. periode også, da snudde Stjernen, kan de gjøre det igjen?

7 min: Jevnspilt i Stjernehallen nå, ingen av lagene som skaper de helt store sjansene i øyeblikket.

MÅL STORHAMAR! Igjen scorer Storhamar i starten av perioden. Et lurt skudd fra Erik de la Rose finner veien inn i mål, via 16 år gamle Matthias Holst Jenssen. Målet kommer tre minutter ut i 2. periode.

2. periode er i gang! Det står 1-1.

1. periode:

1. periode er over. Det står 1-1. Storhamar startet klart best, men Stjernen har slått voldsomt tilbake og utlignet ved Dan Nygård. De siste minuttene har Stjernen fortsatt presset og Storhamar virker frustrerte.

MÅL STJERNEN! Det er tredjerekka som gjør det etter flere gode Stjernen-minutter. Jesper Nipe banker pucken inn i sonen, Didrik Tollefsen feier inn i Storhamars sone, kommer først på pucken og banker den inn foran mål, der kommer Dan Nygård og setter inn reduseringen. Som radiokommentator Christian Brevik så riktig påpeker er også samtlige av de tre som får poeng på den scoringen fra Fredrikstad.

14 min: Stjernen har hevet seg de siste minuttene. Både Bryhnisveen og Hallström med gode muligheter etter godt offensivt spill. Storhamar har måttet legge pucken til icing to ganger på rad, sliten rekke på isen for gjestene.

11 min: Stjernen sliter her i 1. periode. Storhamar har taket på det, leder 1-0 og skuddstatistikken leder de også med 7-2.

7 min: Storhamar leder 1-0, Storhamar vært det beste laget hittil, Stjernen ikke skapt noe som helst, mens Storhamar utnyttet sin mulighet i overtall.

MÅL STORHAMAR! I overtall tar Storhamar ledelsen 1-0. Vond start for Stjernen. Joonas Rönnberg målscorer for gjestene etter drøyt to minutters spill.

Kampen er i gang!

Kampfakta

Stjernen - Storhamar 3-5 (1-1, 0-2, 2-2)

Stjernehallen

Mål:

1. periode:

0-1 (02:25) Joonas Rönnberg (A: Christian Larivée)
1-1 (17:30) Dan Nygård (A: Mikael Mikalsen, Didrik Tollefsen)

2. periode:

1-2 (04:25) Mathias Holst Jenssen (A: Erik de la Rose, Christian Larivée)
1-3 (12:47) Christian Larivée

3. periode:

2-3 (04:48) Andreas Heier (A: Peter Wennerström)
3-3 (05:16) Jostein Ekaas (A: Jesper Nipe)
3-4 (14:05) Christian Larivée (A: Erik de la Rose)
3-5 (18:52) Christian Larivée (A: Hampus Gustafsson)

Utvisninger:

Stjernen: 6x2 min

Storhamar: 6x2 min

Før kampen:

Victor Backman er ikke ført opp i kamptroppen til kveldens kamp mot Storhamar. Onsdag sto han over deler av treningen.

Det er som kjent klart at Andreas Heier er spilleklar etter å ha skrevet under for Stjernen igjen onsdag. Senere samme dag gikk han inn i Backmans rolle som center i førsterekka på trening. Det er ventet at Heier også tar Backmans plass mot Storhamar med kapteinen ute.

I tillegg til Backman er også keeper Tommy Johansen ute med skaden han pådro seg på oppvarmingen mot Sparta tidligere i januar. Han er ventet å være spilleklar senest neste uke. Det betyr at Sander Berg fortsetter i mål hos Stjernen, han storspilte senest søndag mot Lillehammer i Stjernehallen.  Philip Rondahl er også ute, samt Lindahl som har vært ute hele sesongen.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags