Stjernen-seier i første treningskamp

SEIER: Stjernen-spillerne feirer etter at Phillip Hansen har kriget inn 3-1-målet mot Lørenskog. Stjernen fikk en god opplevelse med seier i sesongens første treningskamp.

SEIER: Stjernen-spillerne feirer etter at Phillip Hansen har kriget inn 3-1-målet mot Lørenskog. Stjernen fikk en god opplevelse med seier i sesongens første treningskamp. Foto:

(Stjernen - Lørenskog 4-1) Stjernen viste positive takter og hadde full kontroll i torsdagens treningskamp mot Lørenskog i Stjernehallen.

DEL

1. periode av sesongens første treningskamp bar preg av at det nettopp var sesongens første treningskamp.

Ingen av lagene greide helt å få kontroll på pucken og etablere et spill. Dermed ble det mye dueller og rot ute på isen de første 20 minuttene. Periodens eneste virkelige store sjanse kom ved Lørenskogs James Sixsmith, etter en strålende soloprestasjon da Stjernen var en mann mer på isen.

Målfest i overtall

Fra start av i 2. periode var det et mer friskt Stjernen-lag, og da de fikk sjansen i overtall smalt umiddelbart. Stjernen bet seg fast i Lørenskogs sone, og til slutt var det unggutten Isak Billett som sendte Stjernen i ledelsen 1–0.

Like etter var en annenm unggutt, Phillip Hansen, nære å doble ledelsen to ganger. Den siste gangen ble han stoppet på ulovlig viss, og det endte med en ny utvisning for Lørenskog.

Og i overtall der hadde Billett dagen. Mot slutten av tominutteren kom Billett inn på isen. Umiddelbart fikk han pucken på offensiv blå, han tok den med seg inn i Lørenskogs sone med skøyta, holdt igjen skuddet litt, før han smalt pucken opp i hjørnet.

Da Stjernen fem minutter før pause for tredje gang i midtperioden fikk sjansen i overtall gikk det derimot galt. Stjernen mistet puck i egen sone, en Lørenskog-spiller skjøt fra midten av sonen, Tommy Johansen så ut til å ha kontroll, men klarte ikke å fange pucken, som sneg seg inn via snapphansken på Johansen.

Men målfesten i Stjernens overtall stoppet ikke der. For Stjernen marsjerte rett i angrep. Der skjøt både Dan Nygård og Didrik Tollefsen, da hev unggutten Phillip Hansen seg på mål, og kriget inn 3–1 i Stjernehallen.

Full kontroll

I 3. periode var det tydelig at Stjernen hadde fått selvtillit, og da 4–1 satt var det høy klasse. Mikael Resberg Mikaelsen fikk pucken i god skuddposisjon, ladet, men slapp i stedet pucken til Marcus Bryhnisveen, det fintet ut både backer og keeper, dermed kunne Bryhnisveen kaldt og rolig sentre pucken i mål.

Lite skjedde etter Bryhnisveens vakre mål, dermed endte det med seier 4–1 på hjemmebane i sesongens første treningskamp for Stjernen.

Neste treningskamp for Stjernen er førstkommende tirsdag, da venter en bortekamp mot nettopp Lørenskog.

Kampfakta

Stjernen - Lørenskog 4-1 (0-0, 3-1, 1-0)

Treningskamp

Stjernehallen

Tilskuere: 650

Mål:

1. periode:

Ingen mål:

2. periode:

1-0, 2,31, Isak Billet
2-0, 7,56, Isak Billet
2-1, 14,03, Olai Johannessen
3-1, 15:54, Phillip Hansen

3. periode:
4-1, 4:10, Marcus Bryhnisveen

Dommer:

Robin Berg og Thomas Tysland

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags