Nå lanserer vi egen Stjernen-podkast

STJERNEPRAT: Kommende onsdag publiseres den første Stjernen-podkasten. Vidar Henriksen (t.v.), Torgrim Bakke og Joakim Simensen vil være faste innslag i podkasten. Det vil også Erik A. Pedersen.

STJERNEPRAT: Kommende onsdag publiseres den første Stjernen-podkasten. Vidar Henriksen (t.v.), Torgrim Bakke og Joakim Simensen vil være faste innslag i podkasten. Det vil også Erik A. Pedersen. Foto:

Fredriksstad Blad har hatt stor suksess med podkasten Fotballmagasinet. Nå lanserer vi en helt ny podkast dedikert til Stjernen Hockey. Første utgave kommer onsdag 30. oktober.

DEL

Podkasten vil komme med nye episoder hver onsdag og vil ta for seg alt som har med Stjernen og gjøre. Nylig spilte kamper, kommende kamper, oppturer og nedturer.

–Her vil du få reaksjoner, meninger og analyser av det som har med Stjernen å gjøre. Vi tar sikte mot å gi fansen en halvtime med god hockeyprat om laget de er glad i.

Det sier Torgrim Bakke, podkastjournalist i Fredriksstad Blad, om den nye lanseringen. Han vil være programleder for Stjernen-podkasten.

Samme som Fotballmagasinet

Podkasten vil følge noe av det samme formatet som Fotballmagasinet og vil som regel ha fire stykker med i panelet. FBs sportsjournalister Vidar Henriksen, Erik A. Pedersen og Joakim Simensen er og en del av podkasten. De tre vil bytte på å fylle to plasser i panelet.

– Vi har også som mål å ha med en gjest hver uke. Det kan være noen direkte knyttet til klubben, eksperter eller noen prominente Stjernen-supportere, sier Bakke.

Prøveprosjekt

I første omgang er podkasten er prøveprosjekt og den første perioden er satt til en måned. Da vil det vurderes om det er interesse nok til å fortsette.

– At Stjernen har mange lidenskapelige supportere i Fredrikstad er ingen hemmelighet. Og vi har sett det på lyttertallene når vi har publisert podkaster om Stjernen tidligere. Så vi har trua på at det er mange som kan ha glede av et slikt tilbud. Men skal podkasten bli permanent må folk høre på. Så det er bare å spre ordet, avslutter FBs podkastjournalist.

I første omgang vil podkasten bli publisert på Fotballmagasinets podkastkonto. Den kan du abonnere på i blant annet i Apple Podcasts og Spotify. Og du vil så klart finne episodene på f-b.no.

Hva er en «podkast»?

Podkasting eller poddkasting, fra engelsk «podcasting», er en måte å publisere lyd- og videoopptak på Internett. En podkast er en lyd- eller videofil som blir kringkastet via nettet på denne måten. Ordet «podcast» brukes også om selve radio- eller TV-programmet som blir delt.

Lyd- og videofilene kan avspilles på datamaskinernettbrettmp3-spillere og smarttelefoner ved hjelp av mediespillerestrømmetjenester og egne apper for podkaster. Filene kan lastes ned til maskinene eller strømmes direkte. Opptakene kan også abonneres på ved hjelp av RSS. Podkaster kan avspilles når brukeren selv ønsker det, til forskjell fra tradisjonell lineærkringkastingsom følger et fastlagt sendeskjema.

Kilde: Wikipedia.no


Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags