Ingen Idrettsgalla-pris for hverken Jan G. Lund eller Grace Bullen

ILDSJEL: Jan G. Lund har betydd enormt for Stjernen gjennom en årrekke, likevel ble det ingen ildsjel-pris på Hamar lørdag kveld.

ILDSJEL: Jan G. Lund har betydd enormt for Stjernen gjennom en årrekke, likevel ble det ingen ildsjel-pris på Hamar lørdag kveld.

Artikkelen er over 2 år gammel

Både Jan G. Lund og Grace Bullen fra Fredrikstad var nominert på årets Idrettsgalla, men kunne til slutt ikke juble for noen pris.

DEL

Stjernen-veteran Jan G. Lund, var nominert i kategorien Årets ildsjel, der hvor folkets stemmer og juryens telte 50 prosent hver. Det ble dog ingen pris for Lund, Terje Våg fra Nord-Trøndelag vant prisen på Hamar lørdag kveld.

Jan G. Lund har vært med i Stjernen siden klubben så dagens lys. 73-åringen har bekledd samtlige styreverv i klubben. Han har også vært aktiv spiller, samt vært en del av samtlige komiteer, også i byggekomiteen for Stjernehallen. De senere årene har han vært leder for skøytetilbudet for barn på dagtid, samt at han har vært en sentral brikke rundt klubbens hockeyskole.

Grace Bullen var nominert i kategorien årets kvinnelige utøver. Hun tok EM-gulli Serbia i 2017, men lørdag kveld måtte hun se at Marit Bjørgen med sine fire VM-gull i comeback-sesongen etter fødsel fikk prisen for årets kvinnelige utøver.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags