Gå til sidens hovedinnhold

Håper å signere ny målvakt i løpet av uka

Artikkelen er over 6 år gammel

Stjernen-leder Trond Magnussen bekrefter langt på vei at klubben er i ferd med å sikre seg en ny målvakt. I tillegg har Jostein Ekaas signert ny kontrakt med klubben.

Stjernens daglige leder ønsker ikke å røpe navnet til målvakten, men sier at han håper at ting skal gå i orden veldig snart.

– Vi har jobbet med dette en stund, og jeg kan si at vi nærmer oss noe. Men vi røper ikke navnet før ting er hundre prosent klart, sier han.

Utenlandsk målvakt

Stjernen har vært på jakt etter en ny sisteskanse etter at det ble klart at Henrik Haukeland pakker sakene sine og reiser til svenske Leksand.

Målvakten klubben nå har siktet seg inn på kommer ikke fra Norge, og vil dermed oppta en plass på utlendingskvota. Det vil i tilfelle bety at klubben kun har mulighet til å signere to ikke-norske spillere til.

– Ønsket dere i utgangspunktet en norsk målvakt?

– Det viktigste er at vi får inn en målvakt som innehar de kvalitetene vi trenger, sier Magnussen.

Ekaas klar for ny sesong

En annen positiv nyhet for Stjernen-fansen er at fjorårets mest positive unggutt, Jostein Ekaas (20), har signert en ny kontrakt med klubben.

– Vi er veldig fornøyd over ha med oss Jostein videre. Han hadde en god sesong i fjor og kan bli en viktig mann i Stjernen-drakta fremover, sier Magnussen.

I tillegg er det endelig bekreftet at svenske Niklas Bröms (29) går fra Vålerenga til Stjernen. Centeren har vært i dialog med Stjernen lenge, men skrev først under på kontrakten for kort tid siden.

Stjernen har dermed disse spillerne under kontrakt: Chris Nygård, Robin Axbom, Niklas Bröms, Marcus Bjørsland, Martin Bjørsland, Jesper Nipe, Rasmus Ericsson, Peter Wennerström, Anders Pedersen, Jostein Ekaas.

I tillegg er det ventet at fjorårets kaptein, Dan Nygård, snart skal skrive under med klubben.

– Vi har god kontakt med flere spillere og håper at troppen skal være spikret i løpet av en ukes tid, sier Magnussen.


 

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 08:00.