Det sier kaptein Dan Nygård etter at tapet i sudden death mot Manglerud Star var et faktum.

– Det var en rotete kamp og vi spiller ikke slik vi ble enige om før kampen. Vi gjør enkle feil, forteller kaptein Nygård.

Allerede etter 39 sekunder scoret Cato Cocozza og sendte hjemmelaget opp i ledelsen. En skikkelig kalddusj fra første minutt for Stjernen.

Slik utviklet kampen seg.

Andreas Heier utlignet i første periode, men etter 51 sekunder av andre periode scoret Christian Thinn og sendte MS opp i ledelsen nok en gang. Christer Greaker økte ledelsen, før Lou Dickenson reduserte og Jordan George utlignet midtveis i tredje periode.

Det resultatet holdt seg ut perioden, og det måtte sudden til for å skille de to lagene. Der var det Robert Jernström som avgjorde etter at Markus Karlsson pådro seg en utvisning.

Visste MS ville krige

– MS kriger og jobber mer enn oss i dag, og vi får smake vår egen medisin. Det var slik vi var mot Sparta, og i dag fikk vi erfare det selv, sier Nygård.

Nygård tror ikke Stjernen undervurderte MS, men forklarer at det var en helt annen kamp å spille.

– Det så tungt ut i dag, og det gir ingen god følelse. Vi var godt forberedt og visste at MS ville krige og kjempe, men vi holder ikke mål, sier han og legger til:

– Vi vil alltid vinne kampene vi spiller, men MS jobber hardere enn oss. Men vi har ikke råd til å gi bort poeng mot antatt dårligere lag, avslutter kaptein Nygård.

Stjernen-trener Magnus Sundquist var ikke fornøyd med kampen mot Manglerud, men allikevel glad for at laget tar med ett poeng.

Var livredd

– I dag kunne vi tapt på fulltid og ikke fått noen poeng, derfor er jeg sånn sett glad for poenget, sier han og legger til:

– Vi visste det skulle bli vanskelig og jeg var livredd før kampen. De jobber mer enn oss i to perioder.

Treneren beskriver MS-spillerne sin innsats som «innsats av ville dyr», men at også Stjernen ga bort for enkle mål.

– Flere tar dårlige beslutninger, vi gir bort mål og vi er dårlige defensivt. I tillegg er det noen som spiller for vanskelig.