– Vi ville arrangere en sosial dag på tvers av alderskull, kjønn og idretter. Første gang var for tre år siden, nå har det blitt en populær tradisjon, forteller primus motor i Rolvsøy, Trond «Kurte» Andreassen.

Se bildegalleri fra aktivitetene her

Aktiviteter for alle

Han forklarer at Rolvsøy alltid har fokus på samhold og godt miljø, og at en slik dag er med på å opprettholde og styrke dette samholdet.

– Det er et godt engasjement i Rolvsøy, og dette er en dag som er åpen for alle. Alle bidrar på sin måte til å gjøre dette til en bra dag, sier han videre.

Det ble spilt både fotball og håndball, i tillegg til at det var satt opp rodeo, skytekonkurranse, hoppeslott og sklier.

– Det er aktiviteter for enhver smak her. Men det viktigste er å være sosiale, avslutter han.

Stort engasjement

Victoria Lågeide (15) og Amanda Hallstensen (15) spiller begge håndball på Rolvsøy. Lørdag koste de seg i solen ute på gressmatta.

– Når det er sånn her vær er det jo veldig deilig å være ute. Det har vært en veldig bra dag hittil, og det er morsomt å bli litt bedre kjent med de andre i foreningen. Ikke bare hilse på i forbifarten på trening, forteller de to jentene.

Og de skryter av både samholdet, men også engasjementet i Rolvsøy.

– Trond «Kurte» er jo veldig engasjert, og det smitter over på oss andre. Jeg tror det er noe av grunnen til at det er så gøy å spille i Rolvsøy. Det er godt samhold, og alle hjelper hverandre, avslutter de.