Det kjennes bare rart ut. Eller dumt. Jeg er selvfølgelig glad for målene, men det spiller jo ingen rolle når vi taper kampen, sier Sinisalo etter at Stjernen tapte 4–6 mot Lørenskog.

Det var rødbuksene sitt 21. strake tap mot Lørenskog. Sinisalo beskriver kampen i Lørenskog Ishall som rar.

– De har desidert mest puck, men allikevel så er det jevnt fem mot fem. Da skaper vi også gode sjanser og vi henger med. De er gode i overtall og setter flere scoringer i powerplay, sier finnen videre.

Se hvordan kampen utviklet seg her.

På rett spor

Lørenskog scoret fire av sine seks mål i overtall. Stjernen scoret tre av sine mål i spill fem mot fem, og ett i undertall.

– Det viser at vi kan score mål i spill fem mot fem også. Mot Lillehammer scoret vi vel alle i overtall. Vi er på rett spor, men det holder ikke i dag, sier Sinisalo.

Stjernen viser moral og styrke ved å hente seg inn i kampen igjen, da det så ut som Lørenskog hadde avgjort kampen med sitt femte mål for kvelden.

– Dessverre gjør vi det vanskelig for oss selv når vi slipper inn fem mål. Det er ikke ofte vi scorer så mange, og i alle fall ikke på bortebane, forklarer centeren.

Selv synes han at han har hatt en trøblete start på sesongen. Kamper der han har hatt ti skudd på mål, har han ikke scoret, mens andre kamper har han hatt full prosent uttelling.

Les også: Stjernen har god (!) økonomi

– Det er klart det er litt frustrerende. Men i dag fungerte det veldig bra for meg, det er bare synd at det ikke er nok. Jeg fikk litt kjeft av pappa på lørdag, og var vel litt forbanna på isen i dag. Det fungerer tydeligvis for meg, sier han med et smil.

Militærleir i Finland

Nå venter fire dager i Finlands dype skoger på militæropphold.

– Det er siste delen militæret for meg, så nå er det ikke så tøft fysisk. Men vi får trent noen økter på is mellom skytetreningen og det andre opplegget. Også kommer jeg tilbake til Fredrikstad på torsdag, fit for fight, avslutter han.

FBTV: Arne Jansen mimrer om Chris Saint-Cyr.

 

Tøffe treningsdager

Resten av laget skal trene hardt hele uken, før de får fri fredag og lørdag. Neste kamp for Stjernen er tirsdag om ei drøy uke, mot Tønsberg.

– De skal bli kjørt tøft de neste dagene, for deretter å bli kvikke i bena til Tønsberg-kampen, sier trener Magnus Sundquist.

Han så mange lyspunkter i kampen mot Lørenskog, selv om han betegner tre av målene til Lørenskog som «slett arbeid» fra Stjernens side.

– Det er lyspunkter og det tar vi med oss. Jeg synes ikke noe om betegnelsen «hederlige tap», men det er mange som gjør en god jobb i dag. Og vi kjemper til siste slutt, avslutter Sundquist.