Lang natt mot dag for Østsiden

TORE FRØLICH

TORE FRØLICH

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

De streikende vekterne gjør at Østsidens A-lag må belage seg på enda lenger reisetid til bortekampen mot Senja søndag.

DEL

På grunn av streikende vektere må passasjerer som skal ut og reise være ekstra tidlig på flyplassen. Noen fly vil bli kansellert, melder Avinor.

Norsk Arbeidsmandsforbund tar ut 1.797 vektere i streik fredag klokka 20. Mange av vekterne tas ut av sikkerhetskontrollene på landets flyplasser.

Tidligere start

Styremedlem i Østsiden, Tore Frølich har fulgt utviklingen med stor spenning.

– Vi har fått informasjon om at kun 149 vektere er tatt ut i streik på Oslo Lufthavn Gardermoen . Vi må belage oss på en lang tur med tidligere start enn planlagt, sier han til f-b.no.

I utgangspunktet skulle Østsiden-troppen reist 06 på morgenen fra klubbhuset.

– En avgjørelse om nytt reisetidspunkt vil bli tatt under lørdagens trening som begynner klokken 10.00, opplyser Frølich.

Lange køer

Passasjerer som skal ut og reise, må derfor belage seg på lange køer ved sikkerhetskontrollen.

– Publikum må regne med forsinkelser og en del kanselleringer. Det er derfor viktig at reisende holder seg orientert gjennom flyselskapene sine, og at de er ute i god tid før avreise, sier kommunikasjonsdirektør Ove Narvesen i Avinor til NTB.

Flyplassene i Stavanger, Bergen, Trondheim og Tromsø vil bli hardest rammet av streiken, mens trafikken ved Oslo Lufthavn Gardermoen vil gå mer som normalt.

– Jeg har vært i kontakt med fotballforbundet, hvor vi fikk beskjed om å møte opp tidligere. Naturligvis er ikke dette en ideell oppladningen foran en viktig kamp, men dette er noe vi ikke styrer over, sier Frølich.

Reiser med Norwegian

Østsiden reiser med Norwegian som håper å unngå kanselleringer, men kan ikke utelukke noe.

– Vi jobber på spreng for å forhindre at det blir kanselleringer. Passasjerer kan få tilbud om ombooking, nye reservasjoner også videre. Jeg vil anbefale alle reisende om å følge med på hjemmesidene våre, ta med lite håndbagasje og beregne god tid på flyplassen, sier Åsa Larsson, informasjonssjef i Norwegian.

Avspark for 2. divisjonsoppgjøret mellom Senja og Østsiden er klokken 15.00 søndag.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags