Klare for finale

Slevik jublet etter seier over Sarpsborg i tredje semifinale og dermed er de klare for finalespill. Finalen spilles 22. april i Rykkinnhallen mot enten Fjerdingby eller Tunet.

Slevik jublet etter seier over Sarpsborg i tredje semifinale og dermed er de klare for finalespill. Finalen spilles 22. april i Rykkinnhallen mot enten Fjerdingby eller Tunet. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Den tredje semifinalen mot Sarpsborg ble jevn, men over tre kamper var Slevik klart best – og klare for finaler. Med 20 strake seiere er Slevik endelig finaleklare

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

– Det er utrolig deilig å være klare for finalen, det var en litt trøblete kamp i dag, forteller Johan Nord etter kampen mandag kveld.

Slevik slapp Sarpsborg litt for lett til i de to første periodene, og det var jevnt spillemessig. Selv om det var gjestene som førte spillet, kontret Slevik inn mål i bøtter og spann og holdt tritt. Det var en kamp som kunne tippet begge veier, men Slevik viste i tredje periode hvorfor de er finaleklare.

– Vi giret opp et ekstra hakk og da viste vi at vi er bedre enn Sarpsborg i alt. Vi hever tempoet vårt og har mer energi. Vi viser at vi virkelig vil dette, forklarer han videre.

Les også: – Ja takk - begge deler

Johan Nord avgjorde kampen for Sleviks del og scoret det åttende målet. Han noterte seg for to scoringer i den avgjørende kampen mot Sarpsborg.

– Det er alltid morsomt å score, selv om det er samme hvem som avgjør. Det viktigste er at vi vinner. Men jeg sier aldri nei takk til et mål, smiler svensken.

Nord forklarer videre at han synes Slevik viser moral og styrke ved å gjøre en så god tredje periode. Og at det er vel fortjent at finaleplassen nå er sikret.

– Vi har mange styrker i laget. Og i kamper der noen svikter så viser andre seg frem. Vi er et utrolig godt lag sammen, sier han.

Kan slå alle

I finalen venter enten Fjerdingby eller Tunet. Motstander spiller ingen rolle, mener Nord.

– Vi har bevist at vi kan slå alle, så motstander er sammen. Finalen kommer til å bli utrolig morsomme uansett, avslutter han.

Trener Kjell-Egil Dahl er stolt av laget sitt og hva de har prestert denne sesongen, og gleder seg til finalen. Motstanderen vil han helst at skal være Tunet.

– Det er nok det laget vi passer best til å møte. Men vi har også spilt godt mot Fjerdingby. Sistnevnte er et lag som er gode offensive samtidig som de har en god keeper. Men finalen blir uansett en opplevelse, sier han.

20 strake seiere

Han sier at det er høy moral i laget og at de viser at de er et godt lag. Han har ikke hørt om noen andre i Norge som har klart 20 strake seiere.

– Det er en milepæl for oss, det viser hvilket lag vi har, avslutter han.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags