Han skal få Lisleby opp

Lasse Trulsen (foran) ble i går presentert som ny Lisleby-trener. Johnny Kristiansen i klubbens fotballstyre mener rett person er hentet inn for å gi A-laget et løft.

Lasse Trulsen (foran) ble i går presentert som ny Lisleby-trener. Johnny Kristiansen i klubbens fotballstyre mener rett person er hentet inn for å gi A-laget et løft. Foto:

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

Etter et tilnærmet hvileår fra fotballen, er Lasse Trulsen klar for å vekke liv i Lisleby Fotballklubb.

DEL

Den tidligere storheten har vært i fritt fall og A-laget har i dag en anonym tilværelse i 5. divisjon.

– Vi kunne ikke lenger sitte og se på denne utviklingen. For oss var Lasse Trulsen den personen som er rett mann for å rydde opp, sier Johnny Kristiansen i Lislebys fotballstyre.

Les også: Trulsen ledet Torp mot Kråkerøy

Tegnet toårskontrakt

I går ble Trulsen presentert som ny A-lagstrener på Hemsen, hvor han proppfull av energi la ut som sine planer.

– Jeg har veldig lyst til å være med å bygge opp noe og det trigger meg ekstra at Lisleby har et stort potensial, sier den rutinerte treneren. Han mener A-laget bør være klubbens flaggskip, hvor han i første omgang har skrevet en toårskontrakt.

– Målet er i første hånd å rykke opp under denne perioden, men de som kjenner meg vet at jeg vil ha ambisjoner om det allerede til året.

Ingen kjedelige økter

– Hvilken forskjell vil de merke på Lisleby med deg på treningsfeltet?
– Først og fremst at det skal innføres en skikkelig treningskultur, hvor det er viktig å behandle alle med respekt. I utgangspunktet skal det gjennomføres tre treninger i uken, men jeg vil også innføre en fjerde frivillig økt. Under meg skal det ikke være kjedelige treninger, lover ham.

– Og potensialet?
– Som sagt: Lisleby bør på sikt igjen kunne bli en av de bedre klubbene i dstriktet.

Skal jakte spillere

For dem som kjenner Trulsen kommer han ikke til å ligge på latsiden hva angår å mønstre et slagkraftig lag. Denne vinteren kan han også friste med flere treningsøkter i Østfoldhallen.

– Laget består i dag av veldig mange unge gutter, så jeg legger ikke skjul på at vi vil styrke med en del etablerte. Det er ikke noe minus om dette er tidligere Lisleby-gutter som har lyst til å være med på en sportslig opptur. I bunnen skal det imidlertid jobbes med en holdningsendring, slik at Lisleby igjen blir satt på fotballkartet. For det har jeg lyst til å klare.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags