Gulljubel i regnvær

Gardar Fridriksson (17) tok i dag gull i spydkast under ungdomsmesterskapet i friidrett på sentralidrettsanlegget.

Gardar Fridriksson (17) tok i dag gull i spydkast under ungdomsmesterskapet i friidrett på sentralidrettsanlegget. Foto:

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

Allerede på første kast sikret spydkaster Gardar Fridriksson (17) seg gullet.

DEL

For 61, 73 meter holdt til seier med god margin. 55,05 kastet nestemann på resultatlisten, Vetle Brunvatne fra Søgne IL, lørdagens nummer to i spydkast.

– Det er alltid deilig å ta gull, men jeg er ikke spesielt fornøyd med resultatet. Jeg kastet 65,65 under et treningsstevne på onsdag, og hadde håpet på å ligge på i alle fall 65 meter, sier Fridriksson.

Det var imidlertid ikke tvil om at været spolerte Fridrikssons sjanser til å kaste langt. Med unntak av det første kastet, gikk hele øvelsen i øsende regn. Det preget også resultatene.

Sjekk værmeldingen her

– Jeg hadde en god følelse på at det kunne gå veien i dag, men så kom uværet. Dermed uteble også de siste meterne, sier 17-åringen.
Også FIFs Tord Thoresen Dyphavn kom til finalen, men det holdt likevel ikke helt inn.

Så langt har FIF tatt sju medaljer i ungdomsmesterskapet. Fredag tok Gardar Fridriksson sølv i kulestøt, mens Thorvald Brudvik (17) tok bronse og sølv i henholdsvis kule og tresteg. Lørdag tok Brudvik nok en medalje da han sikret seg bronse i lengde. Marlen Aakre tok på sin side bronse i 400 meter hekk, mens Wariya Laosanurak (15) tok tredjeplass i 80 meter hekk på tiden 12.40.

Les også: Thorvald åpnet ungdomsmesterskapet med et sølv og en bronse

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags