Det sier linjespiller Kari Brattset etter timålstapet mot Larvik HK.

Se bilder fra kampen her.

Dommerhjelp

Få hadde trodd at FBK skulle matche fjorårets Champions League-vinner, men det var nettopp det som skjedde i Arena Larvik i kveld. I alle fall godt og vel halvveis inn i første omgang. Lagene fulgte hverandre tett helt til det var ti minutter igjen til pause. Da satte Larvik inn et ekstra gir, og noe de fortsatte med etter hvilen. Da dommeren blåste av kampen, sto det 28–18 på resultattavlen. Larvik ble for sterke. Men fikk også god hjelp av herrene i gult og svart, i alle fall om man skal tro FBK-trener Lars Olsen rett.

Frarøvet sjansene

– Vi blir veldig hardt straffet for feilene våre, og pådrar oss tre kjappe utvisninger på uhell. Jeg ser ingen grunn til at dommeren heller kunne gitt kampen en sjanse. Vi ble frarøvet sjansen til å føle oss enda bedre, sier Olsen.Egne disipler er han imidlertid svært tilfreds med.
– Jeg er aldri fornøyd med tap, men synes vi leverer bra i dag. Vi taper med ti mål og føler at det er jevnt. Det sier vel litt om de forhåpningene vi hadde på forhånd. I ettertid mener jeg imidlertid at det kunne vært enda jevnere. Det er nesten litt ergerlig at vi ikke får lov til å være med fem-seks flere mål inn, sier FBK-treneren.

Defensivt stemte mye i Arena Larvik, mener Olsen.

God erstatter

– Forsvarsspillet vårt er godt. Linn (Christine Mangset) gjør en formidabel jobb bakover. Vi leverer en kamp det står respekt av, men det koster også sabla med krefter. Vi greier nesten å innfri våre interne målsettinger, og det er en god følelse. Også Kari Brattset leverte en god kamp i dag, og viser nok en gang at hun er en viktig erstatter for fjorårets linjetap, konstaterer Olsen.

– Det var veldig mye rom bak forsvaret, og det greide vi å utnytte. Sånn sett er jeg fornøyd, sier kveldens sjumålsscorer, Kari Brattset.
– Jeg har gledet meg veldig lenge til å spille mot Larvik. Derfor var det ekstra gøy at vi hang med så lenge, føyer hun til.
Neste lag ut for FBK er Byåsen på onsdag.