Gå til sidens hovedinnhold

Brenner han for Simen?

Artikkelen er over 7 år gammel

Terje Høili (69) har registrert at Simen Brenne (32) er FFK-aktuell. Men han er hemmelighetsfull med tanke på om han skal bidra til handelen.

– Skal jeg være helt ærlig så har jeg hørt ryktet, så da håper jeg virkelig det stemmer, sier Høili til Fredriksstad Blad.

For nøyaktig ti år siden var nettopp Høili svært delaktig, da Brenne signerte for FFK.

– Kan det skje igjen at Brenne blir klar for FFK?
– Jeg skjønner hva du går etter, men du skjønne sikkert at jeg ikke har noen kommentar til det nå, ler han på sin karakteristiske måte.

LES OGSÅ: I høst fikk Simen Brenne (32) minimalt med spilletid hos serievinner Strømsgodset. Det kan åpne for en retur til FFK.

– Men det kunne blitt en viktig forsterkning?
– Simen er en spiller som er lett i kroppen og holder høy standard. Naturligvis har han mye ugjort på fotballbanen, men ingen må ta noe for gitt, sier Terje Høili.

Tidligere denne uken ble det klart at FFK slipper midtbanespilleren Khalifa Jabbie gratis til tyrkisk fotball. Dermed har også klubben frigjort lønnsmidler til å hente en ny spiller.

LES MER: Dagfinn Enerly – På et lag med mange unggutter, vil Simens rutine bety enormt. Brenne har fortsatt mange år foran seg, og FFK vil dra stor nytte av hans løpskapasitet.

Daglig leder i FFK, Geir Bakken, har uttalt at klubben er på jakt etter en ny midtbanespiller, men nekter å røpe navn.

– Vi ser etter en midtbanespiller – gjerne lokal – men jeg vil ikke komme med noen navn nå, sa Bakken tidligere i uken.

Mye tyder imidlertid på at Brenne nærmer seg en overgang til FFK. Torsdag ble det nemlig klart at Strømsgodset skal være villig til å la midtbanespilleren forlate klubben gratis – til tross for at han har ett år igjen av kontrakten. Etter hva Drammens Tidende erfarer skal Brenne være i kontakt med FFK om en overgang.
Ingen av partene har imidlertid bekreftet dette.

Kommentarer til denne saken