200 stilte til start i triatlon

Rundt 200 stilte til start i Fredrikstad Triathlon lørdag.

Rundt 200 stilte til start i Fredrikstad Triathlon lørdag. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Knut Egeland har alltid vært glad i å arrangere konkurranser for kameratgjengen. Lørdag arrangerte han triatlon for alle som ønsket å delta.

DEL

VIDEO: Strålende fornøyd arrangør:

 

Værgudene slo virkelig til da Intersport Fredrikstad Triathlon ble arrangert for første gang på Nylende Stadion. Før konkurransen startet for de voksne, var det barna som fikk prøve seg i et mini duatlon. Rundt 50 aktive barn stilte opp og ga jernet gjennom den 700 meter lange sykkelløypen og 600 meter lange løpebanen. Alle fikk premie og samtlige smilte fra øre til øre.

Klokken tolv var det klart for en folkelig utgave av triatlon. 500 meter svømming, 20 kilometer sykling og fem kilometer løping sto på tapetet.
Folk i alle aldre stilte til start, 200 i tallet og arrangøren var godt fornøyd med gjennomføringen.

- Nå håper vi å få til Hvaler triathlon i 2014. Dette må nesten bli en tradisjon, avsluttet Egeland.

Se stort bildegalleri her

Klund på 2.plass

Friskusen av en politimann, Even Klund stilte sporty opp fra start. Han startet som nummer  93 og kom i mål som nummer to. Klund var allikevel ikke helt fornøyd.

-    Jeg har syklet masse i dette terrenget, men gjorde det vanskelig for meg selv med to velt i bakken. Veldig klønete og selvforskyldt, men formen er god så det var vel greit nok. Tor- Aanen Kallekleiv fra The Dale Oen Experience vant med tiden 1:01:04, 10 sekunder før Klund mens Bjørge Nesengen fra Sarpsborg sykkelklubb tok 3.plassen. med tiden 1:01:32.

VIDEO: Even Klund: - Rota det til for meg sjøl:

 

Cowi dominans

Mange kvinner deltok også i triatlonet og Cowi var sterkt representert.

Agnethe Bergsaker som vant på tiden 1:16:10 mens 2.-. og 3.plassen gikk til to jenter som syklet for Cowi bedriftsidrettslag. Linda Solberg på tiden 1:16:47 og Anja Wingstedt på 1:20:18. Lørdag kveld venter bankett på City for de som måtte orke akkurat det.

 

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags