Trangt om plassen under dagens NM i skateboard

Publikum måtte sette seg på gresset, siden tribunene var fulle av mennesker som ville få med seg NM.

Publikum måtte sette seg på gresset, siden tribunene var fulle av mennesker som ville få med seg NM. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Det var fullt av mennesker rundt det nye anlegget på Steffensjordet i dag, som ville få med seg hvem som sikret seg plasser til finalene i morgen.

DEL

Det var trangt om plassen på tribunene, under NM i skateboard i dag. Tribunene var fulle og publiukum måtte derfor sette seg på gressplenen forran anlegget, for å få med seg hvem som sikret seg plasser til finalene som går i morgen.

Rundt anlegget var det forskjellige boder, hvor man kunne kjøpe skateklær, skateboard, lage sine egne hjul eller kjøpe mat.

Mens skaterne konkurrerte og viste frem forskjellige triks på rampene, så det ut til at publikum koste seg i solen med høy musikk og rå underholdning på railene.

Camper på gresset

De tre kompisene fra Larvik, Karl Fredrik Følin, Torbjørn Gjestrømog Truls Meyn satt opp telt på gresset utenfor anlegget, hvor de campet gjennom hele helgen. De konkurrer alle mot hverandre i grenen som heter Street.

– Vi synes det var like greit å bare sette opp telt her, nærmere anlegget enn dette kommer vi ikke, sier Truls Meyn og smiler lurt mens han viste frem teltet de hadde tilbrakt helgen i.

Selv om de konkurrerer mot hverandre heiet de på hverandre og synes ikke det å vinne var det viktigste. Selve opplevelsen og menneskene de møtte, var hovedgrunnen til at de ville bli med i NM.

Lærer seg nye triks

Man trengte ikke å konkurrere for å ha med seg skateboard til parken. På sidelinjen skatet nemlig de yngste, mens de fisket opp triks, som de litt eldre og erfarne brukte.

– Jeg har sett på de som konkurrerer både i går og i dag, for å lære meg noen triks jeg kan bruke neste år, sier Ludvik Syversen som drømmer om å få bli med i NM neste år.

For å få med seg finalene, kan man ta turen til Steffensjordet 11.00 i morgen. Der vil det gå finaler hele dagen i de fire grenene Steet, Vertramp, Bowl og Game of S.K.A.T.E.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags