Langvarig kneskade

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

FBKs Anette Helene Hansens skadeopphold blir sannsynligvis av det langvarige slaget.

DEL

I dag fikk bakspilleren beskjed om hun etter all sannsynlighet har røket menisken og et korsbånd. Skaden skjedde på trening fredag før Sola-kampen.

– Trist

– Jeg har ikke snakket med henne selv, men at dette er en langvarig skade, er sikkert, sier FBK-trener Lars Olsen.
– Vi er avhengige av at alle drar lasset sammen. Derfor er det trist at vi mister Anette, som er den eneste venstrehendte bakspilleren vi har, sier Olsen etter fredagens treningsøkt.
– Dette betyr at de andre spillerne må ta enda mer ansvar, legger han til.
Ifølge FBK-treneren er det ingen direkte krise for laget at Hansen er ute av spill.

Flere kandidater

– Det er flere som har prestert godt på denne plassen, blant annet Kamilla Ersek. Vi har dermed flere som er klarte til å ta Anettes plass til hun er tilbake igjen, men det er klart vi helst skulle hatt henne med, sier Olsen, som ikke minst synes at dette er triste nyheter for bakspilleren selv.
– Anette lever og ånder for håndballen, jeg er sikker på at hun tenker håndball hvert minutt. Derfor er det leit at dette skjedde. Nå er det vår oppgave å backe henne opp til hun er tilbake på banen, sier han.
– Trøsten er imidlertid at hun er ung og at unge kropper leger raskt. Anette har et langt håndballiv foran seg, legger han til.

Poengtørste

Søndag venter Selbu på bortebane, og Olsen lover at det er et heltent FBK-lag som setter seg på flyet til Trondheim.
– Noen seier kan jeg ikke garantere. Selbu er et lag som har vært med i toppen veldig lenge, så dette kommer til å bli steintøft. Men etter forrige kamp er jentene lystne på flere poeng, og den tørsten er på ingen måte slokket, konstaterer Olsen.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags