Gå til sidens hovedinnhold

Slik gikk det i lokalfotballen

Artikkelen er over 3 år gammel

Østsiden tok et sterkt poeng i Sarpsborg, mens FFK 2 og Borgar vant sine kamper. Her er resultatene fra mandagens fotballrunde.

3. divisjon: Sarpsborg 08 2-Østsiden: 0-0: Østsiden leverte en solid prestasjon og var nære ved å ta med seg alle tre poengene da laget besøkte Sarpsborg 08 2 mandag kveld. Østsiden-trener Bjørnar Johannessen var godt fornøyd med det ene poenget.

– Vi er nær ved å ta alle tre poengene og jeg er svært fornøyd med at vi står i mot med den gode defensive jobben vi gjør i kveld, sa Østsidentrener Bjørnar Johannessen etter kampen. – Vi møter et godt lag, men de skaper få sjanser i en kamp hvor uavgjort er helt OK. Laget fremstår solid og vi drar med oss mye god selvtillit til Kråkerøykampen fredag 9. juni. Det er en kamp jeg gleder meg veldig til, avslutter Johannessen overfor Østsidens egen hjemmeside.

4. divisjon: FFK 2- Kråkerøy 2: 3-1: FFKs rekruttlag tok en ny, viktig seier i 4. divisjon da Kråkerøys rekrutter ble beseiret med 3-1 på Stadion mandag kveld. Seieren gjør at FFK klatrer helt opp i ryggen på Selbak i kampen om opprykk til 3. divisjon. Selbak står med 23 poeng etter ni spilte kamper, mens FFK 2 står med 22 poeng. I neste oppgjør er det nettopp FFK og Selbak som møtes til toppkamp.

4-. divisjon: Borgar-Kvik 2: 2-0: For tredje kamp på rad gikk Borgar av banen uten å slippe inn mål da laget vant 2-0 mot Kvik 2 mandag kveld. Jasmin Evlic (2 min.) og Fitim Bunjaku (18 min.) scoret målene for hjemmelaget dermed klatrer til en 5. plass på tabellen med 17 poeng etter ni spilte kamper.

– Alt i alt er jeg veldig fornøyd med måten vi vinner på i dag. Vi skaper en del sjanser, og gutta står på og fullfører helt i henhold til kampplanen, sa Borgar-trener Berat Jusufi til SA etter kampslutt mandag kveld.

6. divisjon: Selbak 2-Gresvik: 2-3: Det var duket for toppkamp i 6. divisjon da serieleder Gresvik tok turen til Selbak stadion mandag kveld. Hjemmelaget kom best i gang med scoring tidlig i kampen, men Gresvik snudd kampen til 2-1 før pause. Lagene scoret ett mål hver i annen omgang, og dermed kunne Gresvik juble for tre nye poeng i 6. divisjon. Laget leder serien foran Navestad. Selbak 2 ligger på en foreløpig 3. plass.

6. divisjon: Råde 2-Sparta 2: 3-2: Rådes rekrutter er virkelig i dytten om dagen. Mandag kveld ble det nok en seier da bunnlaget Sparta 2 kopm på besøk til Råde Idrettspark. Seieren gjør at laget topper tabellen i 6. divisjon, tre poeng foran Tune på 2. plass. I neste kamp venter Trøgstad/Båstad på bortebane.

6. divisjon: Skiptvet-Rolvsøy: 0-4: Det har vært en haltende innledning på sesongen for Rolvsøy, men mandag kveld ble det endelig en opptur da laget besøkte bunnlaget Skiptvet. 4-0-seieren gjør at Rolvsøy klatrer opp til ti poeng og en foreløpig 7. plass på tabellen. I neste kamp venter Fredrikshald på hjemmebane.

6. divisjon: Sprint-Jeløy 3 - Greåker: 3-3: Greåker har slitt med å avgjøre kamper til sin fordel denne sesongen, det samme problemet vedvarte mandag. Sprint tok ledelsen i 1. omgang og økte til 2-0 etter hvilen, men Greåker kjempet på og utlignet til 2-2 ti minutter før slutt, etter scoringer av Jens Eriksen og Marcus Jørgensen. I jakten på vinnerscoring glapp det derimot bakover for Moa-laget, Sprint scoret 3-2, før Henrik Eriksen på overtid utlignet til 3-3.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:15.