Slik gikk det i lokalfotballen: Uavgjort i lokaloppgjøret

Artikkelen er over 2 år gammel

Flere lokale lag var i aksjon tirsdag kveld. I lokaloppgjøret mellom Begby og Lervik ble det ett poeng til hvert av lagene.

DEL

5. divisjon: Begby-Lervik: 2-2: Ingen av lagene har gjort det overbevisende i vårsesongen, men Lervik var nok knappe favoritter før oppgjøret mot naboen fra Begby tirsdag kveld. Men det var hjemmelaget Lervik som tok kommandoen på eget kunstgress. Laget ledet både 1–0 og 2–0 før Lervik løftet seg. Laget reduserte først en gang før dommeren blåste straffe like før slutt. Den scoret Lervik på, og oppgjøret endte dermed 2–2. Lervik står med åtte poeng på en 9. plass, mens Begby står med sju poeng på en 11. plass. I neste oppgjør reiser Begby til Idd, mens Lervik tar imot Drøbak 2.

6. div.: Selbak 2-Lisleby 2: 8-2: Selbaks A-lag har hatt en strålende vårsesong så langt, men annetlaget ønsker ikke å være mye dårligere. Tirsdag kom Lisleby 2 til kort i lokaloppgjøret på Selbak Stadion. 8-2-seieren gjør at Selbak kryper opp på 18. poeng i 6. divisjon. Det holder til en foreløpig 4. plass.

6. div.: Gresvik-Tistedalen 2: 2-3: Gresvik hadde ikke et eneste tap før tirsdagens kamp mot Tistedalen 2. Men med over halve laget ute med skader, karantene og sykdom kom årets første nederlag. Gresvik ledet 2–1 og hadde god kontroll, men slurvete forsvarsspill inviterte Tistedalen inn i kampen. Gresvik mistet tabelltopp til Navestad, og ligger nå to poeng bak på en annenplass.

6. div.: Greåker-Sparta 2: 3-1: Det ble et tøft lokaloppgjør på Moa tirsdag kveld. To røde og seks gule kort ble delt ut i løpet av matchen.

Det var bortelaget som fikk to røde kort i løpet av kort tid når det gjensto omtrent 15 minutter av oppgjøret.

Greåker ligger med denne seieren kun tre poeng bak tabelltoppen i en svært jevn avdeling.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags