- Ja takk - begge deler

Da Geir Vidar Pedersen gjorde comeback i Slevik for halvannet år siden, hadde han et ønske om å være med på å ta både serie- og NM-gull. I kveld er han ett skritt nærmere «The double».

Da Geir Vidar Pedersen gjorde comeback i Slevik for halvannet år siden, hadde han et ønske om å være med på å ta både serie- og NM-gull. I kveld er han ett skritt nærmere «The double».

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

– Jeg kom tilbake for å vinne serie- og NM-gull sa Slevik-aktuelle Geir Vidar Pedersen (33) i 2010. I løpet av kvelden håper han på å være et skritt nærmere målet.

DEL

Det er duket for tredje semifinalekamp i NM når Slevik tar imot Sarpsborg i Gressvikhallen i kveld. Kjell Egil Dahls menn har per i dag 19 strake seiere i ryggen. Kommer nummer 20 i kveld, vil Pedersen være klar for karrièrens andre NM-finale.

Tapte 3. semifinale i "sudden"

Vil ikke tilbake

– Jeg spilte NM-finale med Greåker for 12–13 år siden uten at det ble gull av det. Nå håper og tror jeg at vi kan gå hele veien, sier han.

For med riktig underlag, er Pedersen ikke i tvil om at Slevik er Norges beste innebandylag. Derfor håper han også på å avgjøre kampen i dag.

– Det er en stor utfordring å spille på det underlaget som er i Skjeberghallen. Det høres kanskje litt tøysete ut å skylde på gulvet, men å spille der oppe, er som å spille ishockey på grusbane. Derfor skal vi gjøre vårt beste for å slippe å dra tilbake, sier Pedersen.

Han kan fortelle om en giv i laget som han aldri tidligere har opplevd.

– Vi er en bra sammensatt gjeng. Det er mye glede innad i laget, noe som smitter over på spillet vårt, sier han.
Og i en eventuell finale håper han på å møte Fjerdigby.

Bilder fra 3. semifinale her

Folkesson ute

– De er et lag som passer oss bedre enn Tunet. Personlig håper jeg derfor på at det blir dem, sier han.

Under fredagens oppgjør i Skjeberghallen, måtte Per Folkesson forlate banene med et kraftig overtråkk. Nå går han glipp av det som kan bli den siste semifinalekampen.

– Han hopper rundt på krykker, og spiller derfor ikke i dag, opplyser assisterende leder, Ole Richard Pedersen.
– Forhåpentligvis rekker han en eventuell finale. Han var hos fysioterapeut i går, men jeg har ikke snakket med han etter det, føyer han til.

Damene kan avgjøre

Sleviks damelag tapte tredje semifinale mot BMIL på lørdag. I kveld får de en ny sjansen til å avgjøre til egen fordel, når de møter BMIL i Skøyenhallen.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags