Gå til sidens hovedinnhold

Styreleder Bjørn Viggo Nilsen tror Stjernen kan havne blant de fire beste

Artikkelen er over 5 år gammel

Styreleder Bjørn Viggo Nilsen, mener det er realistisk at Stjernen kan havne topp-4 denne sesongen.

- Om topp-4 er for optimistisk? Nei. Det er nok innenfor faktisk. Jeg forventer det, styret forventer det, men vi må selvsagt ha litt tur. Men det har som regel lag i flytsonen, og det er der vi satser på å være denne sesongen, sier Nilsen.

- Så Stjernen skal bli et topplag 2015/2016?

- Ja, vi skal i alle fall gjøre alt vi kan for å bli det. Vi har klare ambisjoner om å komme høyere på tabellen enn hva vi gjorde i fjor (8. plass). Vi har et motto som sier; «Med trygge steg mot toppen». Vi har klatret på tabellen hvert eneste år de seneste sesongene og det ønsker vi å fortsette med.

Hele Stjernen-familien var samlet

Sitatene over er som søt musikk i ørene på Stjernen-fansen. Ikke minst de som møtte opp torsdag kveld da samtlige av klubbens lag ble presentert på isen - fra a-laget og helt ned til de minste, født i 2008.

- Jeg synes det ser veldig bra ut. Det er hyggelig å møte så mange forventningsfulle mennesker som har gledet seg gjennom hele sommeren til at hockeyen skal starte igjen, sier Nilsen.

- I tillegg er det spennende å se Jarmo (Tolvanen) som kommer mye nytt. Vi har også fått noen nye sigeringer det skal bli spennende å følge utover, sier Nilsen.

- Blir bedre denne sesongen

En av dem er Niklas Bröms som i fjor spilte i Vålerenga.

- Hvorfor Stjernen?

- Det kjentes helt rett ut fra første stund da Trond (Magnussen) ringte meg. Jeg kjenner flere som har vært i klubben og som kun hadde positive ting å si. Stjernen er en klubb som absolutt har noe på gang, sier svensken.

- Hva kan vi forvente av årets Stjernen-utgave?

- Vi er et ungt lag som har trent bra i sommer. Jeg er helt sikker på at fansen kan glede seg over at årets lag blir bedre enn fjorårets. Hvor høyt vi ender på tabellen er vanskelig å spå.

- Er topp-4 en mulighet?

- Alt er mulig. Det gjelder å få en god start å bygge videre på det.

Har kommet for å vinne

Også resten av Stjernens nye ansikter ble presentert torsdag. Størst applaus fikk lagets tre nord-amerikanere; Brady Hjelle, Curtis Gedig og Myles Bell.

Sistnevnte hadde følgende beskjed til fansen:

- Jeg har kommet hit for å vinne.

Kommentarer til denne saken