Stjernen påført sitt første tap for sesongen

TAP: Stjernen raknet de siste ti minuttene mot Storhamar - etter at de fikk en utvisning. Dermed ble det 2-5-tap.

TAP: Stjernen raknet de siste ti minuttene mot Storhamar - etter at de fikk en utvisning. Dermed ble det 2-5-tap.

Artikkelen er over 3 år gammel

(Storhamar-Stjernen 5-2) Det var dødt løp mellom Storhamar og Stjernen, men i tredje periode – etter at Stjernen måtte spille fem minutter i undertall, tok Storhamar over og punkterte kampen.

DEL

Peter Wennerström fikk fem minutters utvisning da det gjensto 11 minutter av kampen. Da var stillingen 2-2 mellom Storhamar og Stjernen, og det var dødt løp. I løpet av det fem minutter lange undertallet fikk Stjernen to baklengsmål, scoret av Erik de la Rose og Fredrikstad-gutt Martin Rønnild. Deretter fikk Storhamar straffe, og Martin Rønnild punkterte kampen og fastsatte resultatet til 5-2.

Stjernen tok ledelsen 1-0 ved Niklas Bröms etter tre minutter, seks minutter senere utlignet Aleksander Reichenberg for Storhamar – direkte fra droppen. Med åtte minutter igjen av perioden sendte Peter Wennerström Stjernen opp i ledelsen 2-1 i overtallsspill.

I andre periode utlignet Storhamar til 2-2 etter fire minutter ved Joey Tenute. 2-2 var også resultatet til det gjensto åtte minutter og 40 sekunder av kampen.

3. periode:

20.00: Kampen er over og Storhamar vinner 5-2.

54.40: MÅL! 5-2: Storhamar får straffe, det er Fredrikstad-gutten Martin Rønnild som tar straffen – og scorer. 5-2 til Storhamar.

52.06: MÅL! 4-2: Martin Rønnild scorer mot moderklubben og sender Storhamar opp i 4-2. Også denne i overtall.

51.20: MÅL! 3-2: Storhamar opp i ledelsen for første gang i kampen. Erik de la Rose setter pucken i mål i overtall. Stjernen skal spille 2.43 til i undertall.

49.03: Peter Wennerström får fem minutters utvisning + videodømming for tripping, og blir dermed sendt i dusjen. Mikaelsen soner straffen. Fem minutter i undertall for Stjernen.

45.00: Storhamar har startet perioden best, men begge lag er med i kampen. Storhamar med en stor sjanse nå nettopp.

* Tredje periode er i gang.

2. periode:

40.00: Andre periode er over og stillingen er 2-2. Skuddene etter to perioder er 34-21. Sander Berg har hatt flere svært gode redninger for Stjernen.

36.00: Niklas Bröms skyter i stolpen, og Stjernen har de siste minuttene skapt flere gode sjanser.

31.00: Kampen bølger frem og tilbake og begge lag har sjanser. Storhamar har hatt flest avslutninger på mål hittil i perioden - og har et lite intiativ i kampen.

24.18: MÅL! 2-2: Storhamar utligner til 2-2 ved Joey Tenute.

* Andre periode er i gang.

1. periode:

20.00: Første periode er over. Stjernen leder 2-1. I det siste spilleminuttet fikk Stjernen to utvisninger og Storhamar én. Stjernen starter andre periode i undertall.

12.06: MÅL! 1-2: Peter Wennerström sender Stjernen nok en gang opp ledelsen, målet ble scoret i overtall. Joakim Hjelm hadde assist på scoringen. Det var tidligere Stjernen-spiller Hampus Gustafsson som satt utvist på Stjernens scoring.

09.09: MÅL! 1-1: Aleksander Reichenberg utligner til 1-1 for Storhamar i spill fire mot fire. Reichenberg scorer direkte fra droppen.

08.30: Kampen har hittil vært jevnspilt med sjanser til begge lag. Lagene har også fått én utvisning hver, og spiller nå fire mot fire.

03.00: MÅL! 0-1: Niklas Bröms setter pucken i mål og sender Stjernen i ledelsen 1-0.  Det var David Hallström som var nest sist på pucken.

* Kampen er i gang.

Før kampen:

Stjernen har fått en god start på sesongen og er hittil ubeseiret. De slo Sparta i første serierunde, vant over MS i sudden death i den andre runden og slo Lillehammer komfortabelt 4-0 søndag kveld.

Storhamar har slått rival Lillehammer, og tapt i sudden death mot Vålerenga og Lørenskog.

19 år gamle Berg får sin ilddåp i eliteserien mot et Storhamar-lag som jakter sesongens første hjemmetriumf.

Berg er per nå Stjernens førstevalg mellom stengene, ettersom Josh Robinson torsdag morgen ga Stjernen beskjed om at han bryter sin kontrakt med klubben.

Også for Adrian Saxrud Danielsen blir kveldens bortekamp litt ekstra spesiell. Backen har, med unntak av en sesong i Danmark, spilt i Storhamar i hele sin karriere.

– Jeg må innrømme at det blir litt spesielt, men jeg gleder meg, og tror det blir moro. Det blir sikkert litt rart å sitte i borteboksen i hallen jeg har tilbrakt så mange timer i. Vi er forberedte på en veldig tøff kamp, sier Saxrud Danielsen, og forteller at de har avsluttet kampene sterkt så langt, sier backen til Hamar Arbeiderblad.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags