– Vi kommer under huden på Stavanger-spillerne og vi gjør dem frustrerte. Sånn sett lykkes vi, selv om det blir tap i dag, sier Stjernen-keeper Henrik Haukeland.

Han sto en god kamp i første kvartfinale, men måtte allikevel plukke pucken fire ganger ut av nettet bak seg. Den femte scoringen satt Stavanger i åpent mål.

– Det er morsomt å spille slike kamper, men vi ønsker selvfølgelig et annet resultat. På søndag må vi være enda mer gjerrige i egen sone og vi må være enda mer disiplinerte, sier han videre.

LES OGSÅ: – Vi reiser dit med tro på at vi kan skrelle

Mange utvisninger

For det ble mange utvisninger på begge lag, og tidvis hørtes fløyta til dommerne oftere enn det var skudd på mål.

– Utvisningene er ingen unnskyldning, vi må gjøre jobben vår og vi må holde fokus. Vi møter et bra lag, sier han og legger til:

– Vi liker ikke Stavanger og Stavanger liker ikke oss. Jeg tror ikke de gleder seg til å komme til Stjernehallen søndag. Det er 1–0 i kamper og hvor mye vi tapte spiller ingen rolle.

Stjernen-trener Magnus Sundquist var stolt over det hans disipler viste i Stavanger.

– Vi gjør en utrolig bra kamp, og første periode er guddommelig av oss. Vi taper mot et bra lag, men vi gjør absolutt en god kamp. Vi hadde mulighet til å vinne.

– Vi har 34 skudd på mål, det er det ikke ofte vi har i Stavanger. Vi gjør en god kamp, det er synd det ikke holder. Det er en gjeng med skuffede spillere.

LES OGSÅ: Tommy elsker å hate Stjernen

Høy temperatur

Det var høy temperatur på isen og ved flere anledninger barket spillerne sammen i slagsmål. Etter at sluttsignalet gikk var det flere spillere som igjen barket sammen.

– Det er sluttspill, det synes på stemningen og temperaturen på isen. Det er akkurat slik det skal være, sier Sundquist og legger til:

– Vi gleder oss til revansj på søndag. Vi skulle under huden på Stavanger på fredag, det lyktes vi med. Vi sto ikke der med capsen i hånden, vi sto opp. Det gjør meg stolt.