Dødt løp foran NM-drømmefinalen mellom Greåker og Slevik

MØTES IGJEN: Sleviks Kenneth Skistad jubler her for scoring i sesongens første møte mellom Greåker og Slevik. arkivfoto: jOHNNY LEO JOAHSNEN

MØTES IGJEN: Sleviks Kenneth Skistad jubler her for scoring i sesongens første møte mellom Greåker og Slevik. arkivfoto: jOHNNY LEO JOAHSNEN

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

To ganger har lagene møttes i serien, begge ganger måtte det avgjøres på straffer, en seier til hver er fasiten. Om en drøy uke er det NM-tittelen som står på spill.

DEL

Lagene møttes også i finalen i fjor. Da trakk Slevik det lengste strået. Det siste gullet i en rekke som ga fire strake serie- og NM-mesterskapet. Den rekken brøt Tunet da de vant seriemesterskapet i år, et Tunet-lag som onsdag kveld røk ut mot Greåker i semifinalen etter 3-1 i kamper.

– Det er et revansjesugent Greåker etter finalen i fjor, vi har også fått mye læring fra den gang. Samtidig er det også et sultent Slevik som ikke vant serien i år, sier Greåker-trener Tomas Näsholm.

– Dødt løp

Akkurat som Greåker, så sikret Slevik finaleplassen med 3-1 i kamper, de med seier over Akerselva. Slevik-trener Johnny Petersen er glad for å slippe unna seriemester Tunet.

– De har vi tapt mot to ganger i år, så det er greit å slippe dem, slår han fast.

– Hva tenker du om Greåker?

– Det er dødt løp, det har seriekampene i år vist. Det er to lag som kjenner hverandre veldig godt, det blir en tøff batalje som ingen vil tape. Så er det ekstra gøy med et Østfold-derby i finalen, svarer han.

Fire gode lag

Petersen understreker at han er imponert over nivået på de beste lagene i år.

– Det har vært to jevne og tøffe semifinaleserier, som det skal være, med fire lag som er gode nok til å kunne vinne en finale, oppsummerer Slevik-treneren.

Selv var Greåker-trener Näsholm veldig fornøyd med hvordan eget lag håndterte seriemester Tunet.

– Etter 10-3-tap i første vant vi tre strake og sto opp da det gjaldt, det har jeg tro på at vi skal klare i finalen også. Vi har sluttspillformen inne, avsluttet Greåker-treneren.

Finalen spilles søndag 17. april i Ekeberghallen.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags