Gå til sidens hovedinnhold

FIBK tapte mot bunnlaget

Artikkelen er over 5 år gammel

(Nor 92-Fredrikstad IBK 8-4) FIBK kunne sikre seg et godt utgangspunkt for å beholde plassen i Eliteserien, men tapte mot tabelljumbo Nor 92.

– Nok en gang er vi ikke med fra start. Vi ligger under 0-4, men reduserer heldigvis på tampen av første periode. Vi får en helt ræva start, og jeg skjønner ikke hvorfor vi ikke er med fra start, sier FIBK-trener Erik Hæren.

FIBK kjempet seg tilbake i kampen og lå under 4–6 etter to perioder. Men det var Nor 92 som avsluttet best og vant til slutt 8–4.

Les også: Slevik tapte på straffer

Viktig kamp

Nor 92 sto uten poeng i årets eliteserie før møtet med Fredrikstad hjemme i Solberghallen. Men tok altså sine tre første poeng søndag.

FIBK står notert med åtte poeng, og ligger på trygg grunn. Men Harstad på kvalifiseringsplassen ligger kun tre poeng bak.

– Det var en sykt viktig kamp for oss, faktisk vår viktigste kamp. Vi kunne sikret plassen i dag, men det klarer vi ikke, sier Hæren.

– Det er frustrerende at vi ikke tar den muligheten.

Må se fremover

Hæren er likevel fornøyd med at laget hans er mye mer med i andre- og tredje periode, og at de skaper ganske mange sjanser.

– Da vi fikk straffe i tredje periode trodde jeg faktisk vi skulle snu det. Men den bommet vi på, og Nor sikret seieren. Jeg tror Nor var redde for å tape i dag, men de holdt unna. Vi fikk kjenne på egen frustrasjon.

Lørdag møter FIBK Gjelleråsen.

– Gjelleråsen er ikke et umulig lag å slå, så vi får bare se fremover. Det viktigste for oss er å ha gode treninger og utvikle oss videre.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:15.