Hjemmelaget startet kampen best, og første omgang var preget av godt forsvarsspill, godt angrepsspill, godt ankomstsspill og godt keeperspill. Alt stemte for FBK, som kunne gå til pause med en 12-10 ledelse. Laget ble anført av Martine Hovden som leverte en fantastisk kamp.

- Når vi satt på benken og ledet med 2 og 3 mål, tenkte vi skjer virkelig det her? Det var ganske uvirkelig, men utrolig gøy, sier en veldig fornøyd Hovden etter kamp.

Les også: – Vi møter kanskje verdens beste

Andre omgang started like bra for FBK, men etter 45 minutters spill fikk hjemmelaget en to minutters utvisning som førte til angrepsfeil og 3 raske kontringsmål for Larvik.

- I pausa snakket vi om å bygge opp vært angrep, samtidig som vi måtte passe på å ikke bli naive, men mot slutten er man så sliten at man rett og slett ikke har mer å yte. Der har de et ekstra gir som de vinner på, fortsetter Hovden.

Både Larviks spillere og trenere var borte å kranglet med dommeren underveis i kampen. Ingenting gikk deres vei og de måtte ha noen å la det gå utover,

- Det er veldig morsomt at vi står så godt i forsvar at man kan virkelig se at de blir så frustrerte at de kjefter på hverandre og klager på dommeren, sier Hovden.

Larvik er ikke et lag FBK skal slå, allikevel kom håpet om 2 poeng utover i kampen.

- Det er moro at vi blir så gira at vi får troa på 2 poeng mot et lag som Larvik. Men denne kampen var utrolig gøy og det at det er så mange mennesker her gir et ekstra kick, avslutter banens beste spiller.

En annen som var fornøyd etter kampen var assistenttrener Anders Pollen. Han var spesilet imponert over hvordan jentene var i pausa når de ledet med 2 mål,

- Holdningen til jentene var å ikke være fornøyde, men de ville fullføre hele kampen og kopiere det de hadde gjort i første omgang. Det er veldig sterkt, sier han.

f-b.no fulgte kampen "live her"

At de er et bedre lag viste de ved å ikke slippe inn mer enn 2 mål de siste 15 minuttene av kampen. Da kampen var slutt viste resultattavle, 19-28.

- Man merker stor forskjell på jentene i fra tidligere kamper, for i dag viser de at de virkelig tør å slippe seg løs og gå på mål. Samtidig ser man at Larvik setter opp et ekstra gir når vi får en to minutters utvisning midt i andre omgang, det er der de avgjør kampen og er utrolig sterke. Men vi er utrolig fornøyd med dagens kamp, avslutter Pollen.