– Denne seieren satt langt inne

Lettet: FBK-trener Andre Jauert og FBK måtte helt i kjelleren for å slå Njård og få med seg to viktige poeng. foto: johnny Leo Johansen

Lettet: FBK-trener Andre Jauert og FBK måtte helt i kjelleren for å slå Njård og få med seg to viktige poeng. foto: johnny Leo Johansen

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

(Njård-FBK 18-22) FBK dro i fra i begynnelsen av begge omgangene, men Njård kjempet seg inn i kampen igjen. FBK måtte helt i kjelleren for å slå Njård og få med seg to viktige poeng.

DEL

– Det ble en sliteseier i dag, vi klarer aldri å riste dem helt av oss i kampen. Men det viktigste er at vi tar to poeng, sier trener André Jauert etter kampen.

Til pause var stillingen 10-11, og selv om FBK startet andre omgang i høyt tempo og dro i fra hjemmelaget, så klarte Njård å hente seg inn igjen.

– Forsvaret vårt er ikke helt topp i dag, selv om å slippe inn 18 mål egentlig er helt greit. Det avgjøres på det offensive i dag, sier treneren videre.

For FBK hadde mange store sjanser som de bommet på i begge omgangene, men spesielt i andre omgang.

– Vi kunne og burde scoret over 30 mål i dag, og det er våre bom i angrep som gjør at Njård kan henge med i kampen, avslutter han.

Med dagens seier har FBK like mange poeng som Skrim, og begge lagene ligger ett poeng bak Nordstrand. FBK ligger på kvalifiseringsplassen på grunn av innbyrdes oppgjør. Neste kamp for FBK er mot Skrim, en kamp som kan bli svært avgjørende for opprykket. Kampen spilles søndag 24.mars i Kongstenhallen.

1. omgang:

Etter en rotete innledning på kampen, der FBK trøblet offensivt koblet etterhvert FBK grepet. Hjemmelaget viste også at man ønsket å være med på notene og etter de første 30 minuttene var stillingen 10-11. 

2. omgang:

Etter sidebytte var FBK det klart beste laget. Anført av en god Martine Hovden fremsto FBK langt tryggere defensivt. Fremover på banen løsnet det også, og ti minutter ut i 2. omgang ledet FBK 18-12. 
Njård klarte aldri å komme ajour med FBK og dermed endte det med to meget viktige poeng for FBK i kampen om opprykk. 

Topplaget Skrim slo søndag Fana 25-23, mens Nordstrand tok en enkel seier og vant 37-18 borte mot bunnlaget Rygge. 

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken