Celina den siste signeringen

NY KONTRAKT: Celina Pedersen (til venstre) er den siste spilleren som har skrevet ny kontrakt med FBK. Her sammen med Anett Andersen som også er med videre.

NY KONTRAKT: Celina Pedersen (til venstre) er den siste spilleren som har skrevet ny kontrakt med FBK. Her sammen med Anett Andersen som også er med videre. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Celina Pedersen (21) er den sjette spilleren som har signert ny kontrakt for et FBK-lag som onsdag møter Byåsen til TV-sendt kamp.

DEL

I slutten av forrige uke ble det klart at tvillingene Nora og Hedda Thulin er med videre. I tillegg har kaptein og keeper Jenny Sandgren, samt Louise Karlsson, Anett Andersen og Martine Moen blitt enige med eliteserieklubben fra Fredrikstad om ny kontrakt.

Sportslig leder Øistein Pettersen er glad for at det er kontinuitet i rekkene.

– Vi er veldig fornøyde med å få avklart med ung lovende bakspiller som Celina som har tatt nye steg denne sesongen. Hun er venstrehendt og vil bli viktig for oss i fremtiden, sier Pettersen til Fredriksstad Blad. FBK reiser torsdag til Trondheim, hvor de møter Byåsen til seriekamp i Nidarøhallen.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags